Zdroj: Facebook

Rýchla sviečková omáčka

REKLAMA

Ak máte radi tento druh omáčky ale odrádza vás čas prípravy vyskúšajte, sviečkovú omáčku s kuracím mäsom. Príprava zaberie polovicu času a chuť je výborná.

  • 60Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g kuracie prsia Pridané do
  • 1 bal zmes pod sviečkovú mrazená Pridané do
  • 1 ks cibuľa Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 2 ks bobkový list Pridané do
  • 4 ks celé čierne korenie Pridané do
  • 250 ml smotana na varenie Pridané do
  • 1 pl horčica Pridané do
  • citrónová šťava Pridané do
  • 2 pl slnečnicový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na väčšie kusy. Zatiaľ si ho dáme bokom. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme zmes zeleniny. Vložíme korenie, bobkový list, kuracie prsia a osolíme. Chvíľu restujeme. Potom podlejeme vodou a udusíme domäkka.

2. Krok

Mäso povyberáme a odložíme si ho na tanier. Vyberieme aj korenie a bobkový list. Zeleninu rozmixujeme, pridáme smotanu, horčicu a prevaríme. Na dochutenie môžeme použiť citrónovú šťavu.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Podobné recepty

Kurací perkelt s haluškami
Recept od prémiového používateľa
Dusený špenát
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusený špenát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12

Kurací perkelt

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12
Jednoduchá hubová omáčka so smotanou
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jednoduchá hubová omáčka so smotanou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborné kuracie medailónky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Výborné kuracie medailónky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Kurací perkelt s haluškami
Recept od prémiového používateľa
Dusený špenát
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusený špenát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12

Kurací perkelt

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12
Jednoduchá hubová omáčka so smotanou
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jednoduchá hubová omáčka so smotanou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborné kuracie medailónky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Výborné kuracie medailónky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

354 receptov

Obed

876 receptov

Lacné jedlá

528 receptov

Raňajky

357 receptov

Dezert

736 receptov

Večera

754 receptov

Nápoj

40 receptov

Cestoviny

118 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Rýchla sviečková omáčka

Ak máte radi tento druh omáčky ale odrádza vás čas prípravy vyskúšajte, sviečkovú omáčku s kuracím mäsom. Príprava zaberie polovicu času a chuť je výborná.

60
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na väčšie kusy. Zatiaľ si ho dáme bokom. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme zmes zeleniny. Vložíme korenie, bobkový list, kuracie prsia a osolíme. Chvíľu restujeme. Potom podlejeme vodou a udusíme domäkka.

2. Krok

Mäso povyberáme a odložíme si ho na tanier. Vyberieme aj korenie a bobkový list. Zeleninu rozmixujeme, pridáme smotanu, horčicu a prevaríme. Na dochutenie môžeme použiť citrónovú šťavu.

Ingrediencie
500 g
kuracie prsia
1 bal
zmes pod sviečkovú mrazená
1 ks
cibuľa
soľ
2 ks
bobkový list
4 ks
celé čierne korenie
250 ml
smotana na varenie
1 pl
horčica
citrónová šťava
2 pl
slnečnicový olej