Rizoto s medvedím cesnakom

Rizoto s medvedím cesnakom

Keď bude sezóna medvedieho cesnaku, tento recept nemôžete vynechať.

  • 45Minút
  • 4Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 4
  • Infinity ryža arborio
  • hrsť medvedí cesnak
  • Infinity stručiky cesnak
  • Infinity ks šalotky
  • Infinity zeleninový vývar
  • Infinity parmezán
  • Infinity pl olivový olej
  • soľ

Postup

Šalotku a strúčiky cesnaku si nakrájame nadrobno a opražíme na olivovom oleji. Pridáme ryžu a orestujeme. Postupne pridávame po naberačkách vývar, až kým ryža nebude mäkká. Každú naberačku vývaru treba nechať dobre odpariť a až potom pridať ďalšiu. Do hotovej ryže vmiešame maslo a Parmezán. Na záver pridáme nasekaný medvedí cesnak a prípadne dosolíme. Na tanieri ešte posypeme syrom.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (18)

4.4
3 months ago

Výborny sezónny recept.

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie