REKLAMA

Zdroj: Atide from Getty Images

Pomazánka zo zbytkov pečeného mäsa

Chutná pomazánka zo zbytkov pečeného mäsa. Vhodná na raňajky alebo ako rýchle občerstvenie počas dňa.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g Pečené mäso Pridané do
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 2 Lyžice Majonézy Pridané do
  • 1 Lyžica horčica Pridané do
  • 1 kus cesnak Pridané do
  • 1 Lyžica solamylu Pridané do
  • 1 Lyžica Mleté korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Mäso nakrájajte na malé kúsky.

2. Krok

Ošúpajte cibule a cesnak a sekajte ich nadrobno.

3. Krok

Všetky potraviny dôkladne premiešajte a rozmačkajte vidličkou, kým nezískate konzistenciu na mazanie.

4. Krok

Pridajte solamyl, aby sa pomazánka zahustila.

5. Krok

Ochutnajte a prípadne dochutnajte soľou a korením.

6. Krok

Podávajte na čerstvom chlebe alebo toaste.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov