REKLAMA
Zdroj: Atide from Getty Images
Pomazánka zo zbytkov pečeného mäsa
Chutná pomazánka zo zbytkov pečeného mäsa. Vhodná na raňajky alebo ako rýchle občerstvenie počas dňa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g Pečené mäso
- 1 kus Cibuľa
- 2 Lyžice Majonézy
- 1 Lyžica horčica
- 1 kus cesnak
- 1 Lyžica solamylu
- 1 Lyžica Mleté korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Mäso nakrájajte na malé kúsky.
2. Krok
Ošúpajte cibule a cesnak a sekajte ich nadrobno.
3. Krok
Všetky potraviny dôkladne premiešajte a rozmačkajte vidličkou, kým nezískate konzistenciu na mazanie.
4. Krok
Pridajte solamyl, aby sa pomazánka zahustila.
5. Krok
Ochutnajte a prípadne dochutnajte soľou a korením.
6. Krok
Podávajte na čerstvom chlebe alebo toaste.