REKLAMA

Pomaly pečené bravčové pliecko

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčové pliecko Pridané do
  • 5 strúčikov cesnak Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 3 pl olej Pridané do
  • 2 pl plnotučná horčica Pridané do
  • 1 pl med Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • grilovacie korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

240 min.
1. Krok

Pravčové pliecko si umyjeme a celý kus mäsa dobre nasolíme a nakoreníme z oboch strán.

2. Krok

Mäso si dáme do pekáča, pridáme k nemu očistený cesnak a cibuľu nakrájanú na menšie kúsky.

3. Krok

Z oleja, medu, grilovacieho korenia a horčice si pripravíme marinádu, ktorou potrieme mäso zvrchu. Podlejeme troškou vody.

4. Krok

Mäso zakryjeme alobalom a dáme ho piecť do vyhriatej rúry na 160 stupňov. Zakryté mäso pečieme 3hodiny.

5. Krok

Na záver dáme mäso už len na 30 minút zapiecť pod gril aby bolo zvrchu krásne chrumkavé.

Podobné recepty

Rýchle domáce ražniči

Recept na výborné ražniči pečené na špajdli - bravčové mäso, klobáska, slanina, cibuľa a paprika.

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Moravský vrabec originál recept

Tradičný moravský vrabec. Výborné mäsko, ktoré sa môže podávať s dusenou kapustou a knedľou.

Pravý segedínsky guláš

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, alebo s chlebíkom

Pečené bravčové mäso v rúre

Chutná večera z jedného plechu.
Adri1017
Adri1017
Náhľad receptu Trhané bravčové mäso
Videorecept

Trhané bravčové mäso

Recept na pečené trhané bravčové mäso
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pulled pork
Videorecept

Pulled pork

Pulled pork je trhané bravčové mäso servírované v žemli.

Podobné recepty

Rýchle domáce ražniči

Recept na výborné ražniči pečené na špajdli - bravčové mäso, klobáska, slanina, cibuľa a paprika.

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Moravský vrabec originál recept

Tradičný moravský vrabec. Výborné mäsko, ktoré sa môže podávať s dusenou kapustou a knedľou.

Pravý segedínsky guláš

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, alebo s chlebíkom

Pečené bravčové mäso v rúre

Chutná večera z jedného plechu.
Adri1017
Adri1017
Náhľad receptu Trhané bravčové mäso
Videorecept

Trhané bravčové mäso

Recept na pečené trhané bravčové mäso
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pulled pork
Videorecept

Pulled pork

Pulled pork je trhané bravčové mäso servírované v žemli.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

3972 receptov

Mascarpone

269 receptov

Mäsité jedlá

1928 receptov

Dezert

2909 receptov

Raňajky

1035 receptov

Šaláty

325 receptov

Cestoviny

446 receptov

Večera

3643 receptov