REKLAMA

Polovnícky guláš z diviaka

Poľovnícky guláš plný chuti diviny.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 800 g divina Pridané do
  • 3 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks nakrájaná červená paprika Pridané do
  • 2 ks paradajky Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 Lyžice paradajkového pretlaku Pridané do
  • 1 lyžica mletej sladkej papriky Pridané do
  • 1 lyžica mletého cesnaku Pridané do
  • 1 lyžička mletej rasce Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
  • masť Pridané do
  • voda Pridané do
REKLAMA

Postup

160 min.
1. Krok

Mäso diviaka očistíme a nakrájame na kocky.

2. Krok

Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké krúžky. Papriky nakrájame na väčšie kúsky.

3. Krok

Na rozpálenej panvici si zohrejeme masť a opečieme na ňom mäso diviaka, kým nie je zatiahnuté.

4. Krok

Opečené mäso vyberieme a na rovnakej panvici opražíme cibuľu, kým nezhnedne.

5. Krok

Pridáme na panvicu aj nakrájanú papriku, cesnak, mletú rascu a mletý cesnak. Opražíme cca 5 minút. Premiešame.

6. Krok

Pridáme na panvicu opečené mäso diviaka.

7. Krok

Zalejeme cca 1,5 litrom vody a prikryjeme pokrievkou.

8. Krok

Dusíme na miernom ohni cca 2 hodiny, prípadne až kým mäso je jemné.

9. Krok

Na konci pridáme nakrájané paradajky a paradajkový pretlak a dusíme ešte cca 10 minút.

10. Krok

Podľa chuti dochutíme soľou a čiernym korením.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4205 receptov

Mäsité jedlá

2026 receptov

Raňajky

1185 receptov

Mascarpone

294 receptov

Dezert

3189 receptov

Večera

3878 receptov

Cestoviny

464 receptov