REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/4343e0c1ac0e58aa6a159a2d24ba0a.jpeg)
Pišinger
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 250 g margarín
- 500 g cukor
- 500 ml mlieko
- 100 g čokoláda
- 1 bal tortové oblátky
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pripravíme si všetky potrebné ingrediencie. Potrebujeme väčší hrniec, plech a ešte jeden plech na zaťaženie spolu s múkami alebo knihami.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/53dd12ffd6c7b4dea836e2f05f2cd1.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do hrnca si dáme mlieko, čokoládu, margarín a cukor. Hrniec dáme na oheň a za stáleho miešanie varíme túto zmes aspoň 30 minút do zhustnutia.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/80fb05f48646573ceb3bb79c36af4e.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Tortové oblátky si striedavo natierame touto zmesou. Posledná vrstva je čistá oblátka.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/7f4cc40bcfe83e4a7d86594c77a218.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na vrchnú oblátku dáme čistý plech a zaťažíme ho. Koláčik necháme stuhnúť, do druhého dňa a môžeme ho nakrájať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/8bedeb405ef6f6980cdb986c6a058b.png)
Zdroj: Youtube