REKLAMA
![Pišinger Pišinger](https://eu.tastescdn.net/thumbor/3EJlyBplz0Pz6oqztSkn_SyYSfw=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/4343e0c1ac0e58aa6a159a2d24ba0a.jpeg)
Pišinger
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 250 g margarín
- 500 g cukor
- 500 ml mlieko
- 100 g čokoláda
- 1 bal tortové oblátky
Odporúčané produkty
![Rajo mlieko 3,5%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/csRThabHSXH5kkbgbffmAo9yS80=/195x195/sk/partner/486b455c36c18a8e5b4351ebea16a0.png)
Rajo mlieko 3,5%
![Rajo maslo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/xpA51y6kFKEFUU2jEUXHfpEDGDU=/195x195/sk/partner/1a270f76916fd1c75bbe8e266e04fc.png)
Rajo maslo
![Rajo smotana na šľahanie 33%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/XGXBvvwqeRvL2Nn2acjocp7pFug=/195x195/sk/partner/32b7ccffb3c688daa41bfc818d3f9a.png)
Rajo smotana na šľahanie 33%
![Rajo tvaroh jemný hrudkovitý](https://eu.tastescdn.net/thumbor/pbaJwHscfmja_yZR_ELr-mRpHF0=/195x195/sk/partner/2079de103518f1d658204b4b2d71b7.png)
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pripravíme si všetky potrebné ingrediencie. Potrebujeme väčší hrniec, plech a ešte jeden plech na zaťaženie spolu s múkami alebo knihami.
![Pišinger - krok prípravy 1 Pišinger - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/6PZ4thypVONaH7sangkzPJpxNXM=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/53dd12ffd6c7b4dea836e2f05f2cd1.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do hrnca si dáme mlieko, čokoládu, margarín a cukor. Hrniec dáme na oheň a za stáleho miešanie varíme túto zmes aspoň 30 minút do zhustnutia.
![Pišinger - krok prípravy 1 Pišinger - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/dAzpzrrNaoWwwLoQ32lF-HCoKlw=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/80fb05f48646573ceb3bb79c36af4e.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Tortové oblátky si striedavo natierame touto zmesou. Posledná vrstva je čistá oblátka.
![Pišinger - krok prípravy 1 Pišinger - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/ArIR_QUgvsv8DjmA8TsRIkwN7_g=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/7f4cc40bcfe83e4a7d86594c77a218.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na vrchnú oblátku dáme čistý plech a zaťažíme ho. Koláčik necháme stuhnúť, do druhého dňa a môžeme ho nakrájať.
![Pišinger - krok prípravy 1 Pišinger - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/FXQpfnW8Bd9SgzyfF7p0BbZaQbQ=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EVX2qkw2JVbRbpFH7i4F/8bedeb405ef6f6980cdb986c6a058b.png)
Zdroj: Youtube