REKLAMA

Zdroj: FB: Jedlo je krásne

Pečený bôčik na kyslej kapuste

Recept na pečený bôčik s kyslou kapustou. Ako príloha sa hodí knedľa.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 112 kg bravčový bôčik Pridané do
  • 1 kg kyslej kapusty Pridané do
  • 1 ks veľká cibuľa Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bôčik dôkladne osolíme a okoreníme. Necháme ho odležať a medzitým si pripravíme kapustu.

2. Krok

Cibuľu pokrájame na drobno a opražíme na panvici. Pridáme k nej kyslú kapustu a všetko spolu dusíme cca 30 minút.

3. Krok

Do predhriatej rúry na 180°C vložíme bôčik a pečieme ho 2 hodiny.

4. Krok

Hotový bôčik servírujeme s kyslou kapustou a knedľami.

Podobné recepty

Pečený bôčik s kapustou a knedľou

Perfektný tradičný slovenský pečený bôčik s kyslou kapustou a knedľou, ktorý pripravujeme zväčša počas sviatkov.

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

"Alsaský choucroute" - mäso s kyslou kapustou

Ako človek, ktorý prekročil nemecko-francúzske hranice, som si vo Francúzsku často pochutnával na choucroute. Potom som začal toto lahodné tradičné jedlo z Alsaska pripravovať doma pre svoju rodinu a priateľov, až kým som recept nezdokonalil. Nádherná zmes kyslej kapusty, pikantných chutí a výdatného bravčového mäsa je jednoducho neodolateľná.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pečený bravčový bôčik
Videorecept

Pečený bravčový bôčik

Výborný do chrumkava pečený bravčový bôčik. Tajomstvo spočíva v pomalom pečení následne čoho vznikne chrumkavá kôrka.

Plnený bravčový bôčik

Plnený bôčik recept.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Bravčová krkovička s kapustou a knedľou

Tradičný slovenský recept na pečenú bravčovú krkovičku s kyslou kapustou a knedľou, ktorý bude chutiť každému milovníkovi mäsa.

Tradičný "Schwarzsauer" podľa babičkinho receptu

Tento autentický recept na čierne kyslé pochádza z môjho domova v severnom Nemecku, kde je stále veľmi obľúbený. Ako dieťa som vždy rád sledoval svoju starú mamu v kuchyni, ako pripravuje tento bohatý a pikantný mäsový vývar. Bravčové mäso sa varí s korením a podáva sa v omáčke s krvou. Nezabudnuteľná chuť, ktorá mi vždy pripomína nedele u babičky.

Podobné recepty

Pečený bôčik s kapustou a knedľou

Perfektný tradičný slovenský pečený bôčik s kyslou kapustou a knedľou, ktorý pripravujeme zväčša počas sviatkov.

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

"Alsaský choucroute" - mäso s kyslou kapustou

Ako človek, ktorý prekročil nemecko-francúzske hranice, som si vo Francúzsku často pochutnával na choucroute. Potom som začal toto lahodné tradičné jedlo z Alsaska pripravovať doma pre svoju rodinu a priateľov, až kým som recept nezdokonalil. Nádherná zmes kyslej kapusty, pikantných chutí a výdatného bravčového mäsa je jednoducho neodolateľná.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pečený bravčový bôčik
Videorecept

Pečený bravčový bôčik

Výborný do chrumkava pečený bravčový bôčik. Tajomstvo spočíva v pomalom pečení následne čoho vznikne chrumkavá kôrka.

Plnený bravčový bôčik

Plnený bôčik recept.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Bravčová krkovička s kapustou a knedľou

Tradičný slovenský recept na pečenú bravčovú krkovičku s kyslou kapustou a knedľou, ktorý bude chutiť každému milovníkovi mäsa.

Tradičný "Schwarzsauer" podľa babičkinho receptu

Tento autentický recept na čierne kyslé pochádza z môjho domova v severnom Nemecku, kde je stále veľmi obľúbený. Ako dieťa som vždy rád sledoval svoju starú mamu v kuchyni, ako pripravuje tento bohatý a pikantný mäsový vývar. Bravčové mäso sa varí s korením a podáva sa v omáčke s krvou. Nezabudnuteľná chuť, ktorá mi vždy pripomína nedele u babičky.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4072 receptov

Mäsité jedlá

1975 receptov

Mascarpone

280 receptov

Večera

3741 receptov

Raňajky

1100 receptov

Cestoviny

453 receptov

Špargľa

34 receptov

Dezert

3031 receptov