REKLAMA

Zdroj: FB: Jedlo je krásne

Pečený bôčik na kyslej kapuste

Recept na pečený bôčik s kyslou kapustou. Ako príloha sa hodí knedľa.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 112 kg bravčový bôčik Pridané do
  • 1 kg kyslej kapusty Pridané do
  • 1 ks veľká cibuľa Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bôčik dôkladne osolíme a okoreníme. Necháme ho odležať a medzitým si pripravíme kapustu.

2. Krok

Cibuľu pokrájame na drobno a opražíme na panvici. Pridáme k nej kyslú kapustu a všetko spolu dusíme cca 30 minút.

3. Krok

Do predhriatej rúry na 180°C vložíme bôčik a pečieme ho 2 hodiny.

4. Krok

Hotový bôčik servírujeme s kyslou kapustou a knedľami.

Podobné recepty

Pečený bôčik s kapustou a knedľou

Perfektný tradičný slovenský pečený bôčik s kyslou kapustou a knedľou, ktorý pripravujeme zväčša počas sviatkov.

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

"Alsaský choucroute" - mäso s kyslou kapustou

Ako človek, ktorý prekročil nemecko-francúzske hranice, som si vo Francúzsku často pochutnával na choucroute. Potom som začal toto lahodné tradičné jedlo z Alsaska pripravovať doma pre svoju rodinu a priateľov, až kým som recept nezdokonalil. Nádherná zmes kyslej kapusty, pikantných chutí a výdatného bravčového mäsa je jednoducho neodolateľná.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pečený bravčový bôčik
Videorecept

Pečený bravčový bôčik

Výborný do chrumkava pečený bravčový bôčik. Tajomstvo spočíva v pomalom pečení následne čoho vznikne chrumkavá kôrka.

Plnený bravčový bôčik

Plnený bôčik recept.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Bravčová krkovička s kapustou a knedľou

Tradičný slovenský recept na pečenú bravčovú krkovičku s kyslou kapustou a knedľou, ktorý bude chutiť každému milovníkovi mäsa.

Tradičný "Schwarzsauer" podľa babičkinho receptu

Tento autentický recept na čierne kyslé pochádza z môjho domova v severnom Nemecku, kde je stále veľmi obľúbený. Ako dieťa som vždy rád sledoval svoju starú mamu v kuchyni, ako pripravuje tento bohatý a pikantný mäsový vývar. Bravčové mäso sa varí s korením a podáva sa v omáčke s krvou. Nezabudnuteľná chuť, ktorá mi vždy pripomína nedele u babičky.

Podobné recepty

Pečený bôčik s kapustou a knedľou

Perfektný tradičný slovenský pečený bôčik s kyslou kapustou a knedľou, ktorý pripravujeme zväčša počas sviatkov.

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

"Alsaský choucroute" - mäso s kyslou kapustou

Ako človek, ktorý prekročil nemecko-francúzske hranice, som si vo Francúzsku často pochutnával na choucroute. Potom som začal toto lahodné tradičné jedlo z Alsaska pripravovať doma pre svoju rodinu a priateľov, až kým som recept nezdokonalil. Nádherná zmes kyslej kapusty, pikantných chutí a výdatného bravčového mäsa je jednoducho neodolateľná.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pečený bravčový bôčik
Videorecept

Pečený bravčový bôčik

Výborný do chrumkava pečený bravčový bôčik. Tajomstvo spočíva v pomalom pečení následne čoho vznikne chrumkavá kôrka.

Plnený bravčový bôčik

Plnený bôčik recept.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Bravčová krkovička s kapustou a knedľou

Tradičný slovenský recept na pečenú bravčovú krkovičku s kyslou kapustou a knedľou, ktorý bude chutiť každému milovníkovi mäsa.

Tradičný "Schwarzsauer" podľa babičkinho receptu

Tento autentický recept na čierne kyslé pochádza z môjho domova v severnom Nemecku, kde je stále veľmi obľúbený. Ako dieťa som vždy rád sledoval svoju starú mamu v kuchyni, ako pripravuje tento bohatý a pikantný mäsový vývar. Bravčové mäso sa varí s korením a podáva sa v omáčke s krvou. Nezabudnuteľná chuť, ktorá mi vždy pripomína nedele u babičky.

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

1580 receptov

Obed

3240 receptov

Mascarpone

219 receptov

Lacné jedlá

1137 receptov

Kuracie mäso

554 receptov

Pre diabetikov

628 receptov

Torty

224 receptov

Cícer

38 receptov