REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/k-EsmDp_JS3SW9qaoV1H/cb2be3abb3b08be1f2b1b5fabb1d27.jpeg)
Pečená krkovička
Šťavnatá pečená krkovička vcelku.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
8
 - 1800 g bravčová krkovička vcelku
- 5 strúčikov censku
- 1 pl chren
- 3 pl Celozrnná horčica
- 2 pl rastlinný olej
- 2 pl sójovej omáčky
- 1⁄2 čl muškátový oriešok
- 1 pl paprika
- 1 čl mletá červená čili paprička
- 1⁄2 čl mleté čierne korenie
- 21⁄2 čl soľ
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 15 min.
1. Krok 
 Krkovičku si očistíme a osušíme papierovými obrúskami. V mise si zmiešame Prelisovaný cesnak, nastrúhaný chren, horčicu, olej, sójovú omáčku a všetky koreniny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/k-EsmDp_JS3SW9qaoV1H/bbc62273cc4ec191ed6993fde3c472.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok 
 Mäso v marináde poriadne obalíme a necháme marinovať aspoň 8 hodín. Namarinované mäso dáme do sášku na pečenie a zabalíme do alobalu. Dáme piecť na 240 stupňov na 30 minút.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/k-EsmDp_JS3SW9qaoV1H/4b3ccf5070fddc457e138e0b371c0d.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok 
 Potom alobal odbalíme a sáčok na pečenie rozrežeme mäso dopekáme na 170 stupňov do mäkka. K mäsu môžeme dať piecť aj celé hlávky cesnaku rozrezané napolovicu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/k-EsmDp_JS3SW9qaoV1H/49d176ae7d78b3439f638bf158a3ff.jpeg)
Zdroj: Youtube















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ofrfMz3kYuD0NZGpLCit/5dda910e5e4f44d825505498651864.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/GwU4LgSlf4Y1lYnIggjP/c655bc7cb08bfe343938821d84ad76.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Kci2ZH_loJG5-ttxvxZ8/5299f7ceb72190175818aec624fe71.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iRXRPEpIWaaIyX_jFwNm/272ea4378beb6ef30f9a6ffe0b0416.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/o5v64l671dbu5Do9S355/13105527615c5e0f0ee67501f6a90c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jhMVTxkvVbpOtyuVoxJ4/3b8864bcbb6e1f30b755e687dde0fe.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 