Opekané zemiaky s parmezánom

REKLAMA

Opečené zemiaky - parmezán a bylinky mu dodajú výbornú chuť 😋. Či už ako príloha alebo samostatne s dresingom chutia 👌.

  • 35Minút
  • 3Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • pc veľké zemiaky
  • 50 strúhaný parmezán
  • lyžice olivový olej
  • tsps cesnakový granulát
  • tsps talianske bylinky
  • tsps mletá červená paprika
  • lyžička soľ
  • čierne korenie
  • majoránka
REKLAMA

Postup

1. Krok

Zemiaky pokrájame / ja som dala dole šupku, ale nie je potrebné.

2. Krok

Dáme do misky, pridáme olivový olej a parmezán, premiešame.

3. Krok

V malej miske premiešame talianske bylinky, červenú papriku, cesnakový granulát, soľ, čierne korenie. Soľ som pridávala 1 lyžičku, ale soľte podľa slanosti syra. Čierne korenie tiež pridajte podľa chuti.

4. Krok

Zmes korenín pridajte k zemiakom a dôkladne premiešajte.

5. Krok

Na plech dáme pečiaci papier. Zemiaky poukladáme vedľa seba a dáme zapiecť.

6. Krok

Cca 10 minút predtým ako boli upečené som zemiaky obrátila a jednu stranu posypala majoránkou.

7. Krok

Dobrú chuť 🙂

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (2)

5.0
4 months ago

Takto to robím aj ja

5 months ago

Robila som cez víkend...nebe v hubě, fantázia!!!!!!!!!!!!!!! Chutilo každému a to veľmi.