REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/6z18o5lDg6zcYPO6Uzy6/b59634375e3740c0cd0d130901e92b.jpeg)
Zdroj: Freepik
Najlepšie červené varené víno
Varené víno - perfektná vec na zahriatie počas dlhých zimných večerov :D
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
3
 - 700 ml červené víno
- 7 ks klinčeky
- 1 ks celá škorica
- 1 ks badián
- 1 ks chemicky neošetrený pomaranč
- kryštálový cukor
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 5 min.
1. Krok 
  Z pomaranča odkrojíme 3 plátky a zapichneme do nich klinčeky. Zvyšný pomaranč odšťavíme.
2. Krok 
  Do hnca nalejeme víno, pridáme plátky pomaranča, šťavu, škoricu, badián a cukor podľa chuti.
3. Krok 
  Zahrievame ho na miernom ohni a tesne predtým, ako sa začne variť ho odstavíme.
4. Krok 
  Necháme približne 5 minút odležať, aby sa zintenzívnila chuť korenín. Následne nalejeme do pohárov a podávame horúce.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ps6eHo4E9rsi6Thhbag3/4b66056adb73d2ec8369ba8398f628.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/C1_jysCNjMrwDo2Qy6HQ/17ee13066809cf743837248c78ef0f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/x17dYmfIa7b92hdb37ut/6936eece6ad940a7284eeeec1ed5b3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D8E1jNo060c2DLNptz_U/e695fb3260551f3fc644d561f97b98.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ov6hf9VGo13TxthIU18E/236e1abd8d70c58f11aa81059eed80.png)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 