REKLAMA

Najlepší srnčí guláš

Chutný guláš z diviny.

REKLAMA
Aké mäso na guláš je najlepšie? Poznáme správne pomery a kľúčové ingrediencie

Recept nájdeš v tomto článku

Aké mäso na guláš je najlepšie? Poznáme správne pomery a kľúčové ingrediencie

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg srnčie stehno Pridané do
  • 3 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 dl paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 l hovädzí vývar Pridané do
  • 2 dl tmavé pivo Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • sladká paprik Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
REKLAMA

Postup

200 min.
1. Krok

Mäsko si poriadne umyjeme, odblaníme a vyčistíme. Nakrájame si ho na kocky.

2. Krok

V hrnci si rozpálime masť a opražíme na nej na kocky nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa poriadne tmavá pridáme na kocky nakrájané mäso. Opekáme.

3. Krok

Pridáme pretlak a mletú sladkú papriku. Premiešame a začneme dusiť. Dochutíme soľou a korením.

4. Krok

Podlejeme vývarom, pivom a dusíme do mäkka, keď sa nám vývar odparí vždy dolejeme. Na záver už len dochutíme prelisovaným cesnakom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov