Marinované karé rezance

REKLAMA
  • 90Minút
  • 5Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5

Suroviny

  • 1 kg karé Pridané do
  • 2 ks cibuľa Pridané do
  • 2 dl piva Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do

Marináda

  • 1 pl medu Pridané do
  • 1 čl chilli Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl čierne mleté korenie Pridané do
  • 2 pl olivový olej Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl sladká paprika mletá Pridané do
REKLAMA

Postup

Mäso si nakrájame na 2cm hrubé rezance, čím dlhšie tým lepšie. Mäso si dáme do marinády a necháme cez noc v uzavretej nádobe v chladničke. Pred pečením si nakrájame dve cibule na krúžky, tie dáme na dno pekáča a poukladáme mäso. Podlejeme pivom a zakryté alobalom dáme piecť na 190°C 1,5hod. Dobrú chuť!

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Tento recept je výborný, super podaný a aj nafotený.

Podobné recepty

Bravčové karé na šťave
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé na šťave

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Plnená bravčová rolka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová plnená kapsa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Bravčové karé na šťave
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé na šťave

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Plnená bravčová rolka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová plnená kapsa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

789 receptov

Dezert

671 receptov

Raňajky

328 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

676 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image muz_s_varechou

Marinované karé rezance

90
Minút
5
Počet porcií
Recipe main image
Postup

Mäso si nakrájame na 2cm hrubé rezance, čím dlhšie tým lepšie. Mäso si dáme do marinády a necháme cez noc v uzavretej nádobe v chladničke. Pred pečením si nakrájame dve cibule na krúžky, tie dáme na dno pekáča a poukladáme mäso. Podlejeme pivom a zakryté alobalom dáme piecť na 190°C 1,5hod. Dobrú chuť!

Ingrediencie
Suroviny
1 kg
karé
2 ks
cibuľa
2 dl
piva
soľ
korenie
Marináda
1 pl
medu
1 čl
chilli
1 čl
soľ
1 čl
čierne mleté korenie
2 pl
olivový olej
2 strúčiky
cesnaku
1 čl
sladká paprika mletá