REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Maďarský guláš z diviny

Perfektný maďarský guláš z diviny, ktorého príprava síce trvá dlhšie, ale rozhodne to stojí za to.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg diviny Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 ks cibule Pridané do
  • 1 pohár červeného vína Pridané do
  • 2 ks Papriky Pridané do
  • 4 ks paradajky Pridané do
  • 2 Lyžice paprikovej pasta Pridané do
  • 4 Lyžice oleja Pridané do
  • 2 lyžičky mletej papriky Pridané do
  • 1 lyžička mletej čiernej korenie Pridané do
  • Soľ podla chuti Pridané do
  • 2 litrov vývaru Pridané do
  • 1 lyžička majoránky Pridané do
  • 1 lyžička Kminu Pridané do
REKLAMA

Postup

240 min.
1. Krok

Začnite tým, že si rozohrejete olej v hrnci. Potom pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a smažte ich, až kým nebudú zlatohnedé.

2. Krok

Pridajte mäso a smažte ho, až kým nie je z každej strany pekne opečené.

3. Krok

K mäsu pridajte mletú papriku, paprikovú pastu, soľ, korenie, majoránku a kmín. Nakrájajte papriku a paradajky a pridajte ich do mixu. Všetko spolu poriadne premiešajte.

4. Krok

Prilejte červené víno a nechajte ho prevariť, aby sa alkohol odparil a zanechal len chutné arómy.

5. Krok

Všetko zalejte vývarom a nechte guláš pomaly vrieť pod pokrievkou 2-3 hodiny pri nízkej teplote.

6. Krok

Pravidelne kontrolujte, či je mäso mäkké a prilievajte vývar podľa potreby.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov