REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xNrwvxx6tEuym0s-4pLW/093dc7513550943a767990bff6abed.jpeg)
Zdroj: Julia Nagy from Getty Images
Maďarská rybacia polievka halászlé
Tradičná maďarská rybacia polievka halászlé.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 1 kg ryba
- 2 kus cibule
- 4 strúčiky cesnaku
- 3 kus Papriky
- 4 kus paradajky
- 100 ml bieleho vína
- 1 lyžička sladkej mletej papriky
- Soľ a mleté čierne korenie na dochutenie
- 1 l vody
- 3 Lyžice oleja
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 120 min.
1. Krok 
  Najprv si pripravte rybu - očistite, vykostite a naporcujte ju na menšie kúsky.
2. Krok 
  Cibuľu, cesnak, papriku a paradajky nakrájajte na malé kocky.
3. Krok 
  Na oleji orestujte cibuľu a cesnak, potom pridajte papriku a paradajky.
4. Krok 
  Po chvíli prisypte papriku, premiešajte a podlejte vínom. To pridá polievke úžasnú arómu a hĺbku chuti.
5. Krok 
  Potom pridajte rybu, osoľte, okoreňte ju a prelejte vodou. Priveďte do varu a varte na miernom ohni približne 2 hodiny.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/NIPQb-snXTrovWHwcGnf/38e6c5c1860379bd848f6836ba1c6b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/M2NjoSKw3KsAwmPF6jew/6d2f3f2d613c4e693ef3470f08f4bd.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0dKREAW7FFWxKxtwhTjp/a0529ed95c53cbc7aaa59e71601311.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 