REKLAMA

Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Langoše z kyslej smotany

Chrumkavé, mäkké a vynikajúce langoše. Do cesta pridávam kyslú smotanu a sú perfektné.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg polohrubá múka Pridané do
  • 500 ml mlieko Pridané do
  • 250 ml kyslá smotana Pridané do
  • 50 g droždie Pridané do
  • štipka cukru Pridané do
  • 1 kl sóda bikarbóna Pridané do
  • soľ Pridané do
  • olej na vyprážanie Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Z mlieka, štipky cukru a droždia pripravíme kvások.

2. Krok

Zmiešame ho s múkou, smotanou, sódou bikarbónou, soľou a zvyšným mliekom.

3. Krok

Vypracujeme cesto a vyformujeme z neho bochníky, ktoré necháme chvíľku podkysnúť.

4. Krok

Bochník prstami roztiahneme na placku a vyprážame v oleji.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

2291 receptov

Obed

4964 receptov

Lacné jedlá

1549 receptov

Cuketa

466 receptov

Rýchle jedlá

4217 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Patizón

13 receptov

Večera

4681 receptov