REKLAMA

Zdroj: Pixabay: RitaE

Karaj s vreckami

Karaj s vreckami je pôvodné maďarské jedlo, ktoré sa pripravuje z bravčového karé, ktoré sa dusí v božskom šťave. Do vrecka karé sa vkladajú korenie a zelenina, ktoré prenikajú svoju chuť do mäsa. Toto jedlo je nielen chutné, ale vyzerá aj úžasne, preto je skvelou voľbou aj pre špeciálne príležitosti.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

K nástrojom

  • 1 kg Svinský rezeň Pridané do
  • 1 Kus červená cibuľa Pridané do
  • 2 strúčik cesnak Pridané do
  • 12 čajová lyžička soľ Pridané do
  • 12 čajová lyžička Burza Pridané do

Na dusenie v omáčke

  • 1 Kus mrkva Pridané do
  • 1 Kus zeler Pridané do
  • 1 Kus paradajka Pridané do
  • 12 čajová lyžička majoránka Pridané do
  • 500 ml bieleho suchého vína Pridané do
  • 300 ml zeleninový vývar Pridané do

Pre krémovú omáčku

  • 200 ml Tučná smotana Pridané do
  • 1 polievková lyžica Múka Pridané do
  • 1 polievková lyžica maslo Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Pripravme mäso

2. Krok

Parenie mäsa

3. Krok

Pripravme omáčku

4. Krok

Podávame

Podobné recepty

Domáce bratislavské pliecko

Bratislavske pliecko recpt na skvelú úpravu bravčového pliecka. Klasická omáčka.

Černohorský bravčový rezeň

Černohorský bravčový rezeň je pochutinou, ktorú si zamilujete najmä pre jeho šťavnatosť a intenzívne korenistú chuť. Tento recept pochádza z horských oblastí Čiernej Hory, kde sa bravčový rezeň často podáva s plackami, alebo zemiakmi.

Strapaté rezne

Obed, ktorý chutí fantasticky

Boršč

Jednoduchý recept na najlepší boršč. Zvládne ho naozaj každý!

Burgundský bravčový karé

Tento sofistikovaný recept je skutočným klasikom burgundskej kuchyne. Bravčové karé ochutíme pikantnou omáčkou, prísadami a koreninami, a potom ho pomaly varené, aby sa všetky chute prepojili. Odporúča sa podávať s pohárom kvalitného vína.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Hovädzie ragú s cestovinou
Videorecept

Hovädzie ragú s cestovinou

Pomaly dusené šťavnaté hovädzie ragú s cestovinami.

Holandské rezne

Holandské rezne so syrom sú tradičné jedlo, ktorého hlavnými ingredienciami sú syr a mleté mäso.

Králik na smotane(pácovaný)

Táto omáčka je podobná sviečkovej, ale predsa sa trošku odlišuje pretože je mäsko naložené v páci .Je výborná ,jemná a ľahká.

Podobné recepty

Domáce bratislavské pliecko

Bratislavske pliecko recpt na skvelú úpravu bravčového pliecka. Klasická omáčka.

Černohorský bravčový rezeň

Černohorský bravčový rezeň je pochutinou, ktorú si zamilujete najmä pre jeho šťavnatosť a intenzívne korenistú chuť. Tento recept pochádza z horských oblastí Čiernej Hory, kde sa bravčový rezeň často podáva s plackami, alebo zemiakmi.

Strapaté rezne

Obed, ktorý chutí fantasticky

Boršč

Jednoduchý recept na najlepší boršč. Zvládne ho naozaj každý!

Burgundský bravčový karé

Tento sofistikovaný recept je skutočným klasikom burgundskej kuchyne. Bravčové karé ochutíme pikantnou omáčkou, prísadami a koreninami, a potom ho pomaly varené, aby sa všetky chute prepojili. Odporúča sa podávať s pohárom kvalitného vína.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Hovädzie ragú s cestovinou
Videorecept

Hovädzie ragú s cestovinou

Pomaly dusené šťavnaté hovädzie ragú s cestovinami.

Holandské rezne

Holandské rezne so syrom sú tradičné jedlo, ktorého hlavnými ingredienciami sú syr a mleté mäso.

Králik na smotane(pácovaný)

Táto omáčka je podobná sviečkovej, ale predsa sa trošku odlišuje pretože je mäsko naložené v páci .Je výborná ,jemná a ľahká.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4127 receptov

Mäsité jedlá

1993 receptov

Raňajky

1145 receptov

Mascarpone

287 receptov

Dezert

3110 receptov

Večera

3799 receptov

Cestoviny

455 receptov

Torty

360 receptov