REKLAMA

Jednoduché hovädzie soté

Jemne pikantné hovädzie soté je celkom jednoduchá záležitosť

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 g tenkých hovädzích plátkov Pridané do
  • 2 pl rastlinného oleja Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 chilli papričku Pridané do
  • 1 menšiu cibuľu Pridané do
  • čerstvej červenej papriky Pridané do
  • hrnčeka vývaru (zeleninového alebo hovädzieho) Pridané do
  • 200 g krájaných paradajok sterilizovaných v konzerve Pridané do
  • soľ a mleté čierne korenie Pridané do
  • Mletú červenú papriku sladkú Pridané do
REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Hovädzie mäso je dôležité vybrať z chladničky 20-30 minút pred tým, než ho začneme variť

2. Krok

Cesnak, čili papričku a cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme opekať na miernom ohni na panvicu s rozpálených olejom

3. Krok

Medzitým si nakrájame na drobno červenú papriku a hovädzie mäso (naozaj na drobno, kocky o veľkosti hrášku)

4. Krok

Keď začína cibuľa s cesnakom na panvici hnednúť, pridáme červenú papriku, hovädzie mäso, soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku – všetko spolu opečieme pár minút

5. Krok

Pridáme sterilizované krájané paradajky a približne deci vývaru – vývar počas varenia pridávame podľa potreby tak, aby sa nám urobila omáčka

6. Krok

Zmes varíme, kým nebude mäsko kompletne uvarené, čas varenia je individuálny, treba ochutnávať

7. Krok

Podávame s ryžou, alebo môžeme túto zmes použiť ako plnku do argentínskych Empanadas (recept na Empanadas nájdete nižšie)

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov