Jednoduché hovädzie soté

50 min
REKLAMA

Jemne pikantné hovädzie soté je celkom jednoduchá záležitosť

50 min
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 g tenkých hovädzích plátkov Pridané do
  • 2 pl rastlinného oleja Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 chilli papričku Pridané do
  • 1 menšiu cibuľu Pridané do
  • čerstvej červenej papriky Pridané do
  • hrnčeka vývaru (zeleninového alebo hovädzieho) Pridané do
  • 200 g krájaných paradajok sterilizovaných v konzerve Pridané do
  • soľ a mleté čierne korenie Pridané do
  • Mletú červenú papriku sladkú Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Hovädzie mäso je dôležité vybrať z chladničky 20-30 minút pred tým, než ho začneme variť

2. Krok

Cesnak, čili papričku a cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme opekať na miernom ohni na panvicu s rozpálených olejom

3. Krok

Medzitým si nakrájame na drobno červenú papriku a hovädzie mäso (naozaj na drobno, kocky o veľkosti hrášku)

4. Krok

Keď začína cibuľa s cesnakom na panvici hnednúť, pridáme červenú papriku, hovädzie mäso, soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku – všetko spolu opečieme pár minút

5. Krok

Pridáme sterilizované krájané paradajky a približne deci vývaru – vývar počas varenia pridávame podľa potreby tak, aby sa nám urobila omáčka

6. Krok

Zmes varíme, kým nebude mäsko kompletne uvarené, čas varenia je individuálny, treba ochutnávať

7. Krok

Podávame s ryžou, alebo môžeme túto zmes použiť ako plnku do argentínskych Empanadas (recept na Empanadas nájdete nižšie)

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

571 receptov

Obed

1323 receptov

Lacné jedlá

695 receptov

Kuracie mäso

223 receptov

Raňajky

478 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

961 receptov

Večera

1144 receptov