Jednoduché hovädzie soté

REKLAMA

Jemne pikantné hovädzie soté je celkom jednoduchá záležitosť

  • 50Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 g tenkých hovädzích plátkov Pridané do
  • 2 pl rastlinného oleja Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 chilli papričku Pridané do
  • 1 menšiu cibuľu Pridané do
  • čerstvej červenej papriky Pridané do
  • hrnčeka vývaru (zeleninového alebo hovädzieho) Pridané do
  • 200 g krájaných paradajok sterilizovaných v konzerve Pridané do
  • soľ a mleté čierne korenie Pridané do
  • Mletú červenú papriku sladkú Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Hovädzie mäso je dôležité vybrať z chladničky 20-30 minút pred tým, než ho začneme variť

2. Krok

Cesnak, čili papričku a cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme opekať na miernom ohni na panvicu s rozpálených olejom

3. Krok

Medzitým si nakrájame na drobno červenú papriku a hovädzie mäso (naozaj na drobno, kocky o veľkosti hrášku)

4. Krok

Keď začína cibuľa s cesnakom na panvici hnednúť, pridáme červenú papriku, hovädzie mäso, soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku – všetko spolu opečieme pár minút

5. Krok

Pridáme sterilizované krájané paradajky a približne deci vývaru – vývar počas varenia pridávame podľa potreby tak, aby sa nám urobila omáčka

6. Krok

Zmes varíme, kým nebude mäsko kompletne uvarené, čas varenia je individuálny, treba ochutnávať

7. Krok

Podávame s ryžou, alebo môžeme túto zmes použiť ako plnku do argentínskych Empanadas (recept na Empanadas nájdete nižšie)

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zapekané cestoviny s cuketou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Kuracie soté na mexický spôsob

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Žlté kuracie kari

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Medovo - horčicové kuracie prsia
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 20

Medovo - horčicové kuracie prsia

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 20

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zapekané cestoviny s cuketou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Kuracie soté na mexický spôsob

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Žlté kuracie kari

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Medovo - horčicové kuracie prsia
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 20

Medovo - horčicové kuracie prsia

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 20

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image David719

Jednoduché hovädzie soté

Jemne pikantné hovädzie soté je celkom jednoduchá záležitosť

50
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Hovädzie mäso je dôležité vybrať z chladničky 20-30 minút pred tým, než ho začneme variť

2. Krok

Cesnak, čili papričku a cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme opekať na miernom ohni na panvicu s rozpálených olejom

3. Krok

Medzitým si nakrájame na drobno červenú papriku a hovädzie mäso (naozaj na drobno, kocky o veľkosti hrášku)

4. Krok

Keď začína cibuľa s cesnakom na panvici hnednúť, pridáme červenú papriku, hovädzie mäso, soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku – všetko spolu opečieme pár minút

5. Krok

Pridáme sterilizované krájané paradajky a približne deci vývaru – vývar počas varenia pridávame podľa potreby tak, aby sa nám urobila omáčka

6. Krok

Zmes varíme, kým nebude mäsko kompletne uvarené, čas varenia je individuálny, treba ochutnávať

7. Krok

Podávame s ryžou, alebo môžeme túto zmes použiť ako plnku do argentínskych Empanadas (recept na Empanadas nájdete nižšie)

Ingrediencie
200 g
tenkých hovädzích plátkov
2 pl
rastlinného oleja
2 strúčiky
cesnaku
1
chilli papričku
1
menšiu cibuľu
čerstvej červenej papriky
hrnčeka vývaru (zeleninového alebo hovädzieho)
200 g
krájaných paradajok sterilizovaných v konzerve
soľ a mleté čierne korenie
Mletú červenú papriku sladkú