REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/oQwnk1hduDaW-FW_mOSq/9d69128efe9eb53c4089b7d8142d12.jpeg)
Zdroj: from_my_point_of_view from Getty Images
Holandský rezeň bez trojobalu
Pripravte si lahodný holandský rezeň bez tradičného trojobalu. Tento recept je skvelým spôsobom, ako pripraviť chutný a zdravší obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 350 g bravčové mäso
- 150 g tvrdý syr
- 1 Lyžice Parsley
- Soľ
- čierne korenie
- voda
- Sadlo na opekanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Mäso semelime na mlynčeku.
2. Krok
Petržlenovú vňať nasekáme, syr nastrúhame...
3. Krok
Pridáme k mäsovej zmesi a zalejeme dvoma lyžicami vody.
4. Krok
Osolíme, opepříme podľa chuti.
5. Krok
Namáčame si ruky do studenej vody a tvoríme malé placky, ktoré uprostred trochu stlačíme.
6. Krok
Opečieme na sadle z oboch strán do zlatista.