:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/q9iHXXjVjxfHC-L4vUKF/6b02390891074442fdd8ca17e1b506.jpeg)
Zdroj: A_Lein from Getty Images
Guláš z bravčovej krkovičky
Milujem tradičnú českú kuchyňu a jedným z mojich najobľúbenejších jedál je guláš z bravčovej krkovičky.
Ingrediencie
- 1 kg Bravčová krkovička bez kosti
- 2 kus Cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 6 lyžice Slnečnicový olej
- 3 Lyžice hladká múka
- 1 čajová lyžička sušený majorán
- 1 pl drvená rasca
- 1 čajová lyžička mletá paprika - sladká
- soľ a korenie
- 1 l voda
Najnovšie letáky
Postup
Krkovičku umyte, osušte a nakrájajte na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak ošúpte a nakrájajte nadrobno. Dôležité je nakrájať krkovičku na dostatočne veľké kusy, aby zostala počas dlhšieho varenia šťavnatá.
Na panvici rozohrejte olej a mäso opečte zo všetkých strán. Pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a opečte ich dozlatista. Zmes posypte múkou, premiešajte a nechajte chvíľu zaprášiť. To všetko pomáha vytvoriť bohatú a plnú chuť guláša.
Do zmesi pridajte majoránku, rascu a papriku, dochuťte soľou a korením a dobre premiešajte.
Pridajte vodu a priveďte ju do varu. Potom znížte teplotu a dusené mäso varte na miernom ohni približne 2 hodiny, kým nezmäkne. Je to dôležité pre dokonalú konzistenciu mäsa.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ps6eHo4E9rsi6Thhbag3/4b66056adb73d2ec8369ba8398f628.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jq3oJ2yx0Zbtam2mtp2s/b1dac434b5936777f08e2aa33e6346.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LNswOrkVtgEN6WvG-jxU/5ba044840f9b872818b365e0aeb036.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/KHoT_gdpTtMzShAwcDvs/52ff5263d66529ec85626225d1f925.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 