Granadír so slaninkou

REKLAMA

Granadiersky pochod so slaninkou a kyslými uhorkami

  • 4Minút
  • 40Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
40
  • 1 balenie cestoviny fliačky Pridané do
  • 150 g údená slanina Pridané do
  • 6 väčších zemiakov Pridané do
  • 1 cibuľa Pridané do
  • 2 čl mletá červená paprika sladká Pridané do
  • 12 čl drvená rasca Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • kyslé uhorky Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Do hrnca s osolenou vodou si dáme variť fliačky.

2. Krok

Na panvici si orestujeme na kocky nakrájanú slaninu. Na nej potom opražíme cibuľu. Keď je cibuľa zlatohnedá, pridáme k nej očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Za stáleho miešania pridáme soľ, korenie, rascu a mletú červenú papriku, podľa chuti. Restujeme iba chvíľu, aby paprika nezhorkla a podlejeme hrnčekom vody. Zakryté pod pokrievkou dusíme, aby zemiaky zmäkli.

3. Krok

Keď sú zemiaky mäkké, na rad prichádzajú fliačky, ktoré pridáme do panvice a premiešame, aby sa chute prepojili. Granadír chutí najlepšie s kyslou uhorkou alebo čalamádou.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

idem ho prave vyskusat ale vyzera dobre

Podobné recepty

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 3

Tanier lenivej gazdinej

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 3
Úhrabky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Úhrabky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Frankfurtská polievka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Hovädzie mäso na šťave so slovenskou ryžou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie mäso na šťave so slovenskou ryžou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšie kvasené uhorky
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie kvasené uhorky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 3

Tanier lenivej gazdinej

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 3
Úhrabky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Úhrabky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Frankfurtská polievka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Hovädzie mäso na šťave so slovenskou ryžou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie mäso na šťave so slovenskou ryžou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšie kvasené uhorky
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie kvasené uhorky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image Alena

Granadír so slaninkou

Granadiersky pochod so slaninkou a kyslými uhorkami

4
Minút
40
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Do hrnca s osolenou vodou si dáme variť fliačky.

2. Krok

Na panvici si orestujeme na kocky nakrájanú slaninu. Na nej potom opražíme cibuľu. Keď je cibuľa zlatohnedá, pridáme k nej očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Za stáleho miešania pridáme soľ, korenie, rascu a mletú červenú papriku, podľa chuti. Restujeme iba chvíľu, aby paprika nezhorkla a podlejeme hrnčekom vody. Zakryté pod pokrievkou dusíme, aby zemiaky zmäkli.

3. Krok

Keď sú zemiaky mäkké, na rad prichádzajú fliačky, ktoré pridáme do panvice a premiešame, aby sa chute prepojili. Granadír chutí najlepšie s kyslou uhorkou alebo čalamádou.

Ingrediencie
1 balenie
cestoviny fliačky
150 g
údená slanina
6
väčších zemiakov
1
cibuľa
2 čl
mletá červená paprika sladká
12 čl
drvená rasca
soľ
mleté čierne korenie
kyslé uhorky