Ingrediencie

počet porcií 40
  • Infinity balenie cestoviny fliačky
  • Infinity údená slanina
  • Infinity väčších zemiakov
  • Infinity cibuľa
  • Infinity čl mletá červená paprika sladká
  • Infinity čl drvená rasca
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • kyslé uhorky

Postup

1. Krok

Do hrnca s osolenou vodou si dáme variť fliačky.

2. Krok

Na panvici si orestujeme na kocky nakrájanú slaninu. Na nej potom opražíme cibuľu. Keď je cibuľa zlatohnedá, pridáme k nej očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Za stáleho miešania pridáme soľ, korenie, rascu a mletú červenú papriku, podľa chuti. Restujeme iba chvíľu, aby paprika nezhorkla a podlejeme hrnčekom vody. Zakryté pod pokrievkou dusíme, aby zemiaky zmäkli.

3. Krok

Keď sú zemiaky mäkké, na rad prichádzajú fliačky, ktoré pridáme do panvice a premiešame, aby sa chute prepojili. Granadír chutí najlepšie s kyslou uhorkou alebo čalamádou.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie