REKLAMA

Zdroj: Canva

Domáce sušené mäso

Domáce sušené hovädzie mäso alias jerky. Jeho prípravou ušetríte až 70% ceny oproti kupovanému sušenému mäsu.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 1 ks mleté hovädzie mäso Pridané do
  • sójovej omáčky Pridané do
  • worcesterská omáčka Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

360 min.
1. Krok

Mleté hovädzie mäso zmiešame so sójovou omáčkou, worcestrovou omáčkou, korením a soľou.

2. Krok

Z mäsa potom vyvaľkáme placky a vložíme ich do sušičky na ovocie. Placky nemôžu byť ani veľmi hrubé, ani veľmi tenké.

3. Krok

Mäso sušíme zhruba 3 až 6 hodín. Treba si to odsledovať a rotovať platne v sušičke, aby sa nestalo, že jednu platňu už máme suchú a druhú ešte surovú.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov