REKLAMA

Zdroj: FB: Slovenské jedlá a iné...dobroty ,,starých materí,,

Debrecínsky guláš

Obed zo školskej jedálne.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčového plecka Pridané do
  • 3 čl mletá červená paprika Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie mleté čierne Pridané do
  • 3 bratislavské párky Pridané do
  • 2 pl hladká múka Pridané do
  • majoránka Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Mäso si očistíme a nakrájame na kocky. Párky si nakrájame na kolieska a cibuľu na kocky.

2. Krok

V hrnci si rozpálime masť, opečieme cibuľu a keď je opečená pridáme mäso. Restujeme. Osolíme, okoreníme, pridáme papriku a premiešame.

3. Krok

K mäsu pridáme pretlak a podlejeme ho vodou. Udusíme do mäkka.

4. Krok

Keď je mäso mäkké pridáme nakrájané párky. Spolu chvíľku prevaríme. Na zahustenie použijeme múku, ktorúsi rozrobíme v troške vody.

5. Krok

Keď je všetko hotové podľa potreby dosolíme a pridáme majoránku. Môžeme podávať s cestovinou, knedľou alebo zemiakmi.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1406 receptov

Obed

4471 receptov

Mäsité jedlá

2126 receptov

Patizón

11 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov