REKLAMA

Chrumkavé kačacie prsia

Ružové, šťavnaté a zároveň chrumkavé kačacie prsia

REKLAMA
Ako upiecť kačku – Všetky rady a tipy k dokonale chrumkavej pochúťke

Recept nájdeš v tomto článku

Ako upiecť kačku – Všetky rady a tipy k dokonale chrumkavej pochúťke

Ingrediencie

porcií
1
  • kačacie prsia Pridané do
  • kmín Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • zemiakové lokše Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.

Kačacie prsia izbovej teploty si osušíme, na koži ponakrajujeme, ochutíme z oboch strán soľou, korením, rascou a dáme na studenú panvicu a zapneme na úplne najmenej. Tuk sa začne postupne rozpúšťať a ostane len výpek a chrumkavá koža. Potom mäso zatiahneme aj z druhej strany a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 6-8min. Mäso necháme odležať a až potom ho krájame a podávame.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4991 receptov

Mäsité jedlá

2297 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Dezert

3863 receptov

Slovenská

1072 receptov

Lacné jedlá

1560 receptov

Rýchle jedlá

4260 receptov

Večera

4707 receptov

Patizón

13 receptov