REKLAMA

Chrumkavé kačacie prsia

Ružové, šťavnaté a zároveň chrumkavé kačacie prsia

REKLAMA
Ako upiecť kačku – Všetky rady a tipy k dokonale chrumkavej pochúťke

Recept nájdeš v tomto článku

Ako upiecť kačku – Všetky rady a tipy k dokonale chrumkavej pochúťke

Ingrediencie

porcií
1
  • kačacie prsia Pridané do
  • kmín Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • zemiakové lokše Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.

Kačacie prsia izbovej teploty si osušíme, na koži ponakrajujeme, ochutíme z oboch strán soľou, korením, rascou a dáme na studenú panvicu a zapneme na úplne najmenej. Tuk sa začne postupne rozpúšťať a ostane len výpek a chrumkavá koža. Potom mäso zatiahneme aj z druhej strany a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 6-8min. Mäso necháme odležať a až potom ho krájame a podávame.

Komentáre (1)

Ingrida 18. 8. 2021

Dnes som varila a výsledok bol skvelý.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1408 receptov

Obed

4480 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Patizón

11 receptov

Raňajky

1302 receptov

Mascarpone

327 receptov