Chrumkavé kačacie prsia

REKLAMA

Ružové, šťavnaté a zároveň chrumkavé kačacie prsia

  • 15Minút
  • 1Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1
  • kačacie prsia
  • kmín
  • soľ
  • korenie
  • zemiakové lokše
REKLAMA

Postup

Kačacie prsia izbovej teploty si osušíme, na koži ponakrajujeme, ochutíme z oboch strán soľou, korením, rascou a dáme na studenú panvicu a zapneme na úplne najmenej. Tuk sa začne postupne rozpúšťať a ostane len výpek a chrumkavá koža. Potom mäso zatiahneme aj z druhej strany a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 6-8min. Mäso necháme odležať a až potom ho krájame a podávame.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
2 months ago

Dnes som varila a výsledok bol skvelý.