Bravčové soté s ananásom

50 min
1
REKLAMA
50 min
1
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 600 g bravčové stehno Pridané do
  • 1 pl olivový olej Pridané do
  • 2 ks paprika červená Pridané do
  • 3 ks jarná cibuľka Pridané do
  • 300 g ananás Pridané do
  • 300 ml voda Pridané do
  • 2 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 10 g kukuričná múka Pridané do
  • čerstvé listy koriandru Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • basmati ryža Pridané do
  • 12 slepačieho bujónu Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bravčové mäso nakrájame na 3-4 cm kúsky. V hrnci rozpálime olivový olej a kúsky mäsa na ňom opekáme asi 7 minút.

2. Krok

Cibuľu a papriku nakrájame na malé kúsky, ktoré pridáme do hrnca k mäsu. Po 5 minútach do zmesi pridáme zaváraný alebo čerstvý ananás nakrájaný na kocky, vodu, slepačí bujón, paradajkový pretlak, soľ a korenie. Varíme približne 30 minút.

3. Krok

Pred koncom varenia do zmesi vlejeme kukuričnú múku rozmiešanú v troche vody.

4. Krok

Bravčové soté servírujeme s basmati ryžou dozdobené čerstvými listami koriandru.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

577 receptov

Obed

1346 receptov

Lacné jedlá

712 receptov

Kuracie mäso

225 receptov

Raňajky

486 receptov

Vianočné

142 receptov

Šaláty

103 receptov

Dezert

995 receptov