REKLAMA

Bravčové soté s ananásom

REKLAMA
Čo variť dnes či zajtra? 60 skvelých receptov na obedy a večere

Recept nájdeš v tomto článku

Čo variť dnes či zajtra? 60 skvelých receptov na obedy a večere

Ingrediencie

porcií
6
  • 600 g bravčové stehno Pridané do
  • 1 polievková lyžica olivový olej Pridané do
  • 2 kus paprika Pridané do
  • 3 kus jarná cibuľa Pridané do
  • 300 g ananás Pridané do
  • 300 ml voda Pridané do
  • 2 polievková lyžica paradajkový pretlak Pridané do
  • 10 g kukuričná múka Pridané do
  • čerstvé listy koriandru Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • basmati ryža Pridané do
  • 12 slepačieho bujónu Pridané do
REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Bravčové mäso nakrájame na 3-4 cm kúsky. V hrnci rozpálime olivový olej a kúsky mäsa na ňom opekáme asi 7 minút.

2. Krok

Cibuľu a papriku nakrájame na malé kúsky, ktoré pridáme do hrnca k mäsu. Po 5 minútach do zmesi pridáme zaváraný alebo čerstvý ananás nakrájaný na kocky, vodu, slepačí bujón, paradajkový pretlak, soľ a korenie. Varíme približne 30 minút.

3. Krok

Pred koncom varenia do zmesi vlejeme kukuričnú múku rozmiešanú v troche vody.

4. Krok

Bravčové soté servírujeme s basmati ryžou dozdobené čerstvými listami koriandru.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov