Ingrediencie

počet porcií 6
  • 600 bravčové stehno
  • pl olivový olej
  • ks paprika červená
  • ks jarná cibuľka
  • 300 ananás
  • 300 ml voda
  • pl paradajkový pretlak
  • 10 kukuričná múka
  • čerstvé listy koriandru
  • soľ a korenie
  • basmati ryža
  • 0.5 slepačieho bujónu
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bravčové mäso nakrájame na 3-4 cm kúsky. V hrnci rozpálime olivový olej a kúsky mäsa na ňom opekáme asi 7 minút.

2. Krok

Cibuľu a papriku nakrájame na malé kúsky, ktoré pridáme do hrnca k mäsu. Po 5 minútach do zmesi pridáme zaváraný alebo čerstvý ananás nakrájaný na kocky, vodu, slepačí bujón, paradajkový pretlak, soľ a korenie. Varíme približne 30 minút.

REKLAMA
3. Krok

Pred koncom varenia do zmesi vlejeme kukuričnú múku rozmiešanú v troche vody.

4. Krok

Bravčové soté servírujeme s basmati ryžou dozdobené čerstvými listami koriandru.

Hodnotenia (11)

4.4

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie