REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zB8m1C3llH4LvbnlU-d7/98baf6af6129029f0dbf2fe114c26e.jpeg)
Bravčové rezne na prírodno
Tento recepr možno robiť z akejkoľvek časti bravčového mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1⁄2 kila bravčového pliecka
- 250 gramov huba
- 1 stredná Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 30 g maslo
- olej
- soľ
- mleté čierne korenie
- jarná cibuľa
- paradajka
- 1 pohár červené víno
- kurací bujón
- 200 ml šľahačka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
100 min.
1. Krok
Pliecko si narežeme na plátky. Z každej strany osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme na panvici na oleji.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zB8m1C3llH4LvbnlU-d7/81596c895d43fa1d97c1ed89112180.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do hlbšieho hrnca dáme maslo. Pridáme cibuľu, cesnak a hríby nakrájané na plátky. Všetko spolu restujeme. Osolíme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zB8m1C3llH4LvbnlU-d7/13eb8d92488f0135d3995b9a1b418e.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme plátky mäsa a podlejeme vodou. Pridáme bujón. Nalejeme víno a dusíme do mäkka.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zB8m1C3llH4LvbnlU-d7/c5cd25417db2ff3ec8501f4a7b31b9.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Keď je mäso makké pridáme smotanu a nakrájanú jarnú cibuľku spolu s paradajkou. Už len v krátkosti premiešame a môžeme podávať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zB8m1C3llH4LvbnlU-d7/4d960fd397d4f3a9ec0d0255b6a101.jpeg)
Zdroj: Youtube