REKLAMA
Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Perfektná večera z jedného plechu!

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1 kg bravčové rebrá Pridané do
  • 1 kg zemiaky Pridané do
  • 1 klobáska Pridané do
  • 2 čl celá rasca Pridané do
  • 12 čl rímska rasca Pridané do
  • 12 čl kurkuma Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl údená paprika Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • 2 pl horčica Pridané do
  • 1 čl worcestrová omáčka Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do

Servírovanie

  • 2 šalotky Pridané do
  • ligurček Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Rebrá marinujeme aspoň 2 hodiny pred pečením v zmesi korenín, horčice, kečupu a worcestrovej omáčky.

2. Krok

Zamiaky očistíme a nakrájame na kocky. Rozložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie s trochou oleja a osolíme ich. Na vrch položíme namarinované rebrá (zvyšok marinády ešte vmasírujeme do mäsa) a pomedzi ne a zemiaky poukladáme celé strúčiky cesnaku a kolieska nakrájanej klobásky.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 150 stupňov 2,5 hodiny. Na upečené rebrá a zemiaky nasypeme nadrobno nakrájanú šalotku a ligurček a môžeme servírovať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4963 receptov

Mäsité jedlá

2291 receptov

Lacné jedlá

1548 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Rýchle jedlá

4216 receptov

Večera

4681 receptov

Patizón

13 receptov

Kuracie mäso

801 receptov