REKLAMA
Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Perfektná večera z jedného plechu!

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1 kg bravčové rebrá Pridané do
  • 1 kg zemiaky Pridané do
  • 1 klobáska Pridané do
  • 2 čl celá rasca Pridané do
  • 12 čl rímska rasca Pridané do
  • 12 čl kurkuma Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl údená paprika Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • 2 pl horčica Pridané do
  • 1 čl worcestrová omáčka Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do

Servírovanie

  • 2 šalotky Pridané do
  • ligurček Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Rebrá marinujeme aspoň 2 hodiny pred pečením v zmesi korenín, horčice, kečupu a worcestrovej omáčky.

2. Krok

Zamiaky očistíme a nakrájame na kocky. Rozložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie s trochou oleja a osolíme ich. Na vrch položíme namarinované rebrá (zvyšok marinády ešte vmasírujeme do mäsa) a pomedzi ne a zemiaky poukladáme celé strúčiky cesnaku a kolieska nakrájanej klobásky.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 150 stupňov 2,5 hodiny. Na upečené rebrá a zemiaky nasypeme nadrobno nakrájanú šalotku a ligurček a môžeme servírovať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov