REKLAMA
Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Perfektná večera z jedného plechu!

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1 kg bravčové rebrá Pridané do
  • 1 kg zemiaky Pridané do
  • 1 klobáska Pridané do
  • 2 čl celá rasca Pridané do
  • 12 čl rímska rasca Pridané do
  • 12 čl kurkuma Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl údená paprika Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • 2 pl horčica Pridané do
  • 1 čl worcestrová omáčka Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do

Servírovanie

  • 2 šalotky Pridané do
  • ligurček Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Rebrá marinujeme aspoň 2 hodiny pred pečením v zmesi korenín, horčice, kečupu a worcestrovej omáčky.

2. Krok

Zamiaky očistíme a nakrájame na kocky. Rozložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie s trochou oleja a osolíme ich. Na vrch položíme namarinované rebrá (zvyšok marinády ešte vmasírujeme do mäsa) a pomedzi ne a zemiaky poukladáme celé strúčiky cesnaku a kolieska nakrájanej klobásky.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 150 stupňov 2,5 hodiny. Na upečené rebrá a zemiaky nasypeme nadrobno nakrájanú šalotku a ligurček a môžeme servírovať.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4259 receptov

Mäsité jedlá

2043 receptov

Cestoviny

478 receptov

Raňajky

1210 receptov

Mascarpone

300 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Dezert

3259 receptov

Nátierky

270 receptov