REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZH0OxqDKK43cm_ONJNV0/60dcfeb35672defcbaaacb99b27e2d8b.jpeg)
Bravčové plece na šťave
Tento recept je nenáročný na prípravu a môže sa podávať s ryžou, cestovinami alebo zemiakovou kašou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 1 kg bravčového pleca
- 4 strúčiky cesnak
- sušené hríby
- worcesterská omáčka
- mletej rasce
- soľ
- mleté čierne korenie
- majoránka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
75 min.
1. Krok
Plece si nakrájame na kocky a hríby namočíme do vody, necháme ich napučať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZH0OxqDKK43cm_ONJNV0/2759a77a515648b12eea9b87cf50e83f.jpeg)
2. Krok
Vo veľkom hrnci si na troche oleja opečieme cibuľku a cesnak. Pridáme mäso a necháme zatiahnuť.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZH0OxqDKK43cm_ONJNV0/8beb84780089cf854770e30bf9864160.jpeg)
3. Krok
Pridáme koreniny okrem majoránky a necháme prepiecť cca 15 minút.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZH0OxqDKK43cm_ONJNV0/48cfb532d333e0e90daaac0f74f3568d.jpeg)
4. Krok
Pridáme trochu vody a hríby a necháme dusiť pokiaľ mäso nebude hotové. Pred koncom pridáme majoránku.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZH0OxqDKK43cm_ONJNV0/6c445bdfa1f6c19033b9bb85dcf82549.jpeg)