REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Bavorské knedle

Tradičné české bavorské knedle, ktoré sa skvele hodia k mäsovým pokrmom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 4 kus Surové zemiaky Pridané do
  • 4 kus uvarené zemiaky Pridané do
  • 350 g hrubá múka Pridané do
  • 1 kus vajce Pridané do
  • 2 kus rožok Pridané do
  • 1 Lyžica Soľ Pridané do
  • 1 Lyžice rastlinný olej Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Nastrúhame surové a uvarené zemiaky.

2. Krok

Do zmesi pridáme vajíčko, múku, soľ a olej a poriadne premiešame.

3. Krok

Potom pridajte na kocky nakrájané rožky.

4. Krok

Mokrými rukami vytvoríme gule a dáme variť do horúcej osolenej vody na 20 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4914 receptov

Mäsité jedlá

2269 receptov

Kuracie mäso

792 receptov

Dezert

3801 receptov

Cvikla

90 receptov

Večera

4633 receptov

Pečivo

758 receptov

Mascarpone

346 receptov