REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Bavorské knedle

Tradičné české bavorské knedle, ktoré sa skvele hodia k mäsovým pokrmom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 4 kus Surové zemiaky Pridané do
  • 4 kus uvarené zemiaky Pridané do
  • 350 g hrubá múka Pridané do
  • 1 kus vajce Pridané do
  • 2 kus rožok Pridané do
  • 1 Lyžica Soľ Pridané do
  • 1 Lyžice rastlinný olej Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Nastrúhame surové a uvarené zemiaky.

2. Krok

Do zmesi pridáme vajíčko, múku, soľ a olej a poriadne premiešame.

3. Krok

Potom pridajte na kocky nakrájané rožky.

4. Krok

Mokrými rukami vytvoríme gule a dáme variť do horúcej osolenej vody na 20 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4904 receptov

Dezert

3793 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Mascarpone

345 receptov

Večera

4622 receptov

Cvikla

90 receptov

Veľkonočné

246 receptov