REKLAMA

Zdroj: Alisa Korolevskaya from Getty Images

Baklažánová nátierka na hrianky

Zdravá nátierka, ktorá sa skvele hodí nielen na hrianky, ale aj na bagety.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 ks baklažán Pridané do
  • 2 čl olivový olej Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Baklažány umyjeme, pokrájame na polovicu a vydlabeme ich. Mäso baklažánu nakrájame na kocky.

2. Krok

Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame na drobno.

3. Krok

Na panvici na olivovom oleji opražíme cibuľu a cesnak dozlatista.

4. Krok

Pridáme na kocky nakrájaný baklažán, osolíme, okoreníme a podusíme, kým baklažán nie je úplne mäkký.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4990 receptov

Mäsité jedlá

2297 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Droždie

548 receptov

Rýchle jedlá

4257 receptov

Lacné jedlá

1560 receptov

Večera

4707 receptov

Slovenská

1072 receptov

Patizón

13 receptov