REKLAMA

Zdroj: nobtis from Getty Images

Varená kyslá kapusta

Tradičný recept na varenú kyslú kapustu, ktorá je skvelým doplnkom k mnohým jedlám. Je ľahká, má kyslú chuť.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg Kyslej kapusty Pridané do
  • 1 ks malá cibuľa Pridané do
  • 2 lyžice Olivový olej Pridané do
  • 2 pohár zeleninového bujónu Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Očistite a nasekajte cibuľu. Dobre vymačkajte kyslú kapustu z nadbytočnej šťavy.

2. Krok

Na veľkej panvici alebo v hrnci na strednom ohni, ohrejte olej. Pridajte nasekanú cibuľu a opečte ju, kým nebude sklovitá.

3. Krok

Pridajte kapustu do hrnca s cibuľou a zalejte zeleninovým vývarom. Pokryte hrniec a varíte na slabom ohni asi 1,5-2 hodiny.

4. Krok

Uistite sa, že kapusta je mäkká. Ak je kapusta stále tvrdá, môže byť potrebné pridať viac vývaru a variť ju dlhšie.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

274 receptov

Obed

5000 receptov

Mäsité jedlá

2300 receptov

Na panvici

1290 receptov

Dezert

3886 receptov

Večera

4724 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Pečivo

788 receptov