REKLAMA

Zdroj: Facebook - Varenie je radosť.

Pečený sumec

Sumec je najväčšia sladkovodná ryba žijúca v európskych vodách. Vyskúšajte tento recept na pečeného sumca na masle. Výborne chutí s dusenou zeleninou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg sumec Pridané do
  • 3 pl múka Pridané do
  • 3 pl korenie na ryby Pridané do
  • 2 pl maslo Pridané do
  • 1 čl mletá červená paprika Pridané do
  • soľ Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

V miske zmiešame korenie na ryby, múku, soľ a mletú papriku.

2. Krok

Sumca umyjeme a nakrájame. Potom ho osolíme a obalíme v pripravenej sypkej zmesi.

3. Krok

Na panvici rozpálime maslo s olejom a sumca z oboch strán opečieme.

4. Krok

Následne ho vložíme piecť do vyhriatej rúry na 180°C približne na 20 minút.

Podobné recepty

Lahodný pečený losos en Papillote v pergamene

Toto klasické francúzske jedlo Losos en Papillote je vynikajúci spôsob prípravy lososa. Táto metóda znamená "v pergamene" a zahŕňa varenie lososa a rôznych ingrediencií zabalených do pergamenového papiera, čo umožňuje, aby sa chute počas varenia premiešali a prepojili. Výsledkom je gurmánsky pokrm, ktorý sa ľahko pripravuje, ale vyzerá veľmi sofistikovane.

Pečená ryba hoki

Recept na pečenú morskú rybu Hoki. Hoki má biele, jemné mäsko a príjemnú rybaciu chuť. Používa sa aj na prísadu do sushi.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pečený losos v rure
Videorecept

Pečený losos v rure

Upečte si šťavnatého lososa v rúre. Upečený je za 18 minút.

Pečený pstruh lososovitý na masle

Pstruh na masle a zelenine.

Sumček africký na masle

Sumček africký v rúre .

Pečený losos na masle

Veľmi jednoduchý recept na pečeného lososa, pričom všetky ingrediencie určite nájdete aj doma. Rýchly obed alebo večeru máte do 15 min na stole!

Chrumkavé filety z čerstvého pstruha pečené v rúre

Vychutnajte si lahodnú sviežosť pstruha, ktorý je dochutený šikovnou zmesou byliniek a korenín a dokonale upečený. Tento recept na pstruha pečeného v rúre ponúka zdravú alternatívu pre všetkých milovníkov rýb, ktorí si chcú dopriať jedlo z morských plodov s vysokým obsahom omega-3 mastných kyselín.

Vianočný pstruh

Vianočný pstruh recept

Podobné recepty

Lahodný pečený losos en Papillote v pergamene

Toto klasické francúzske jedlo Losos en Papillote je vynikajúci spôsob prípravy lososa. Táto metóda znamená "v pergamene" a zahŕňa varenie lososa a rôznych ingrediencií zabalených do pergamenového papiera, čo umožňuje, aby sa chute počas varenia premiešali a prepojili. Výsledkom je gurmánsky pokrm, ktorý sa ľahko pripravuje, ale vyzerá veľmi sofistikovane.

Pečená ryba hoki

Recept na pečenú morskú rybu Hoki. Hoki má biele, jemné mäsko a príjemnú rybaciu chuť. Používa sa aj na prísadu do sushi.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pečený losos v rure
Videorecept

Pečený losos v rure

Upečte si šťavnatého lososa v rúre. Upečený je za 18 minút.

Pečený pstruh lososovitý na masle

Pstruh na masle a zelenine.

Sumček africký na masle

Sumček africký v rúre .

Pečený losos na masle

Veľmi jednoduchý recept na pečeného lososa, pričom všetky ingrediencie určite nájdete aj doma. Rýchly obed alebo večeru máte do 15 min na stole!

Chrumkavé filety z čerstvého pstruha pečené v rúre

Vychutnajte si lahodnú sviežosť pstruha, ktorý je dochutený šikovnou zmesou byliniek a korenín a dokonale upečený. Tento recept na pstruha pečeného v rúre ponúka zdravú alternatívu pre všetkých milovníkov rýb, ktorí si chcú dopriať jedlo z morských plodov s vysokým obsahom omega-3 mastných kyselín.

Vianočný pstruh

Vianočný pstruh recept

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

1850 receptov

Obed

3788 receptov

Mascarpone

242 receptov

Cestoviny

424 receptov

Pre diabetikov

627 receptov

Večera

3470 receptov

Dezert

2653 receptov

Cícer

43 receptov