REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LMdGu--haKwhgx-H9RCZ/e142b79faab2da46849b82d3e2ccdd.jpeg)
Nepečený jablkový koláč s pudingom
Recept na chutný nepečený jablkový koláč s pudingom a piškótami.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
8
 - 1 balenie piškót
- 1 ks Zlatý klas
- 4 ks jablká
- kryštálový cukor
- 2 ks vanilkový cukor
- 250 ml voda
- Granko
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
 Jablká nakrájame na drobno.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LMdGu--haKwhgx-H9RCZ/70b0a2072dcc5ee9f612e66acedac5.jpeg)
2. Krok 
 Vložíme ich do hrnca, podlejeme trochou vody a necháme variť do zmäknutia. Pridáme k ním aj vanilkový cukor.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LMdGu--haKwhgx-H9RCZ/aa2a0c7e750923143ac559953144fe.jpeg)
3. Krok 
 Keď sú mäkké, tak ich rozmixujeme a prilejeme k ním zlatý klas rozmiešaný vo vode.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LMdGu--haKwhgx-H9RCZ/953e3ab282e8203d30734565910b9d.jpeg)
4. Krok 
 Vznikne nám hustá kaša, ktorú nalejeme na vrstvu piškót. Formu na pečenie vystelieme papierom na pečenie.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LMdGu--haKwhgx-H9RCZ/e5e06afddf8a316f4e890bd7b60d96.jpeg)
5. Krok 
  Pokračujeme druhou a treťou vrstvou piškót. Vrch môžeme posypať grankom.
6. Krok 
 Nepečený jablkový koláč s pudingom a piškótami necháme niekoľko hodín stuhnúť v chladničke.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LMdGu--haKwhgx-H9RCZ/b93a1b33d78dc76f4d61381525e028.jpeg)














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ry7f0j9aBgEAn6tdNQhn/0ec6e096edf57e077d4d1be24e7c18.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/JCDGd8R7DgSEqFAHzy_s/2e8a8b05f84ac129957fff4845b641.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-LTR0SENzqFki3kSJevC/20c80749e871f14b18cab0ba9eb621.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xjFMa06FotXsHbp98o7g/f4dc4aa3e323ddd0b8d60644931c8f.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 