REKLAMA

Zdroj: Atide form Getty Images

Mäsová nátierka

Chutná a jednoduchá mäsová nátierka, ktorá je ideálna na rýchle raňajky alebo desiatu. Skvelá na chlieb, rožky alebo toast.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g uvarené mäso Pridané do
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 1 kus strúčik cesnaku Pridané do
  • 2 pl maslo Pridané do
  • 50 g hladká múka Pridané do
  • 2 pl červená paprika Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Uvarené mäso, napríklad z polievky rozmixujte na jemnú pastu.

2. Krok

Na panvici roztopte maslo, pridajte cibuľu a cesnak a opražte do zlatista.

3. Krok

Pridajte múku a papriku a miešajte pár minút.

4. Krok

Pridajte mäsovú pastu do panvice a dobre premiešajte.

5. Krok

Dochutíte soľou a korením podľa chuti.

6. Krok

Nechajte nátierku vychladnúť. Podávajte na chlieb alebo toast.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

343 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov