REKLAMA

Zdroj: Ruslan Khmelevsky from Pexels

Mäso na grilovanie do pácu

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 60 ml sójová omáčka Pridané do
  • 60 ml olivový olej Pridané do
  • 2 Kúsky cesnak Pridané do
  • 1 Štipka mletá červená paprika Pridané do
  • 1 Štipka mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 kus citrón Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Cesnak ošúpeme a pretlačíme.

2. Krok

Citrón omyjeme, osušíme a nastrúhame z neho citrónovú kôru.

3. Krok

Potom citrón prerežeme na polovicu a vytlačíme z neho šťavu.

4. Krok

V mise zmiešame sójovú omáčku, olivový olej, pretlačený cesnak, citrónovú kôru, citrónovú šťavu, mletú červenú papriku a mleté čierne korenie.

5. Krok

Marinádu rovnomerne natrieme na mäso a necháme ho odležať v chladničke aspoň 2 hodiny, ideálne však cez noc.

6. Krok

Mäso potom môžeme dať na gril.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4954 receptov

Lacné jedlá

1543 receptov

Kuracie mäso

800 receptov

Mäsité jedlá

2285 receptov

Nátierky

333 receptov

Dezert

3835 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Rýchle jedlá

4202 receptov