REKLAMA

Zdroj: konstiantynzapylaie from Canva

Marinovaný bôčik v alobale

Ide o tradičný český recept, ktorý je obzvlášť obľúbený počas zimných mesiacov. Pripravujeme ho zo surovín, ktoré väčšinou máme doma, a jeho príprava je veľmi jednoduchá.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Marináda

  • 3 Lyžice sójová omáčka Pridané do
  • 3 Lyžice Med Pridané do
  • 1 Lyžica Ground pepper Pridané do
  • 3 Lyžice Zmiešaná soľ a paprika Pridané do

Chrobák

  • 1 ks Chrobák Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a vytvorte marinádu.

2. Krok

Potrite hovädzí rezec marinádou a nechajte ho marinovať cez noc.

3. Krok

Predhrejte rúru na 180 stupňov.

4. Krok

Zabaľte hovädzí bok do alobalu a vložte ho do rúry na 2 hodiny.

5. Krok

Mäsko odložte a nechajte odpočívať minimálne 15 minút pred podávaním.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov