:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/y2nrae3hsAy0nw56bhVn/3ebca348001d2697e002286d4233bf.jpeg)
Zdroj: pixelshot from Canva
Karamelový krém zo salka
Recept na karamelový krém zo salka.
Ingrediencie
- 1 can Kondenzované mlieko
- 150 g Práškový cukor
- 1 Lyžice maslo
- 600 ml smotana na šľahanie
- 1 kus vanilkový struk
Najnovšie letáky
Postup
Kondenzované mlieko zohrejte v malom hrnci na miernom ohni. Je dôležité dávať pozor, aby sa mlieko nepripálilo. Odporúčam neustále miešať lyžicou.
Pridajte práškový cukor a miešajte, kým sa nezačne tvoriť karamelová hmota. Trvalo to približne 15 minút, ale je lepšie byť trpezlivý a počkať na správnu konzistenciu, než sa karamel pripáli.
Pridajte maslo a smotanu. Opäť dobre premiešajte, kým hmota nezačne pripomínať karamelový krém.
Nakoniec pridajte vanilkový struk a dôkladne premiešajte. Krém nechajte na ohni asi 10 minút, aby sa všetky chute spojili.
Odstráňte karamelový krém z ohňa a nechajte ho vychladnúť, pričom kľúčom k úspechu je odstrániť ho z ohňa v správnom čase, pretože ak krém zostane na ohni príliš dlho, môže byť príliš ťažký.
Tento lahodný karamelový krém podávajte studený. Je skvelý samostatne alebo ako príloha k zákuskom a iným sladkostiam.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wI05Q3pGMVtEG1QcjkPd/ab85f2e435b92263129523c612fa0a.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/M2NjoSKw3KsAwmPF6jew/6d2f3f2d613c4e693ef3470f08f4bd.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/I8XXd_xfilTkFox2DZQJ/026ff5383324359b49095bb4058e3b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8XtCLaUTYfQCW2RZWKXF/b54acd5f457aa932d06987fc7d6ae7.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 