REKLAMA

Zdroj: sbossert from Getty Images Signature

Hubový guláš

Hubový guláš je tradičné české jedlo, ktoré sa vyznačuje bohatou chuťou a vôňou. Je to výborné jedlo na teplé dni, keď si môžete vychutnať lákavú vôňu hubového guláša.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg huba Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 Lyžice Slnečnicový olej Pridané do
  • 4 strúčiky Cesnak Pridané do
  • 2 Lyžice Mletá paprika Pridané do
  • 1 Lyžica soľ Pridané do
  • 12 lyžice Mleté korenie Pridané do
  • 2 Lyžice hladká múka Pridané do
  • 1 Lyžica Kminu Pridané do
  • 1 Lyžice Majorana Pridané do
  • 1 Lyžice Worchesterské omáčky Pridané do
  • 112 litrov vody Pridané do
REKLAMA

Postup

150 min.
1. Krok

Huby očistite, opláchnite a nakrájajte na plátky. Cibuľu a cesnak ošúpte a nakrájajte nadrobno.

2. Krok

Na panvici rozohrejte olej a opečte na ňom cibuľu dozlatista. Pridajte nasekaný cesnak a smažte ešte niekoľko minút.

3. Krok

Pridajte na plátky nakrájané huby a smažte, kým nezozelenejú.

4. Krok

Potom pridajte mletú papriku, soľ, korenie, rascu a majoránku. Premiešajte a chvíľu smažte.

5. Krok

Potom pridajte múku, premiešajte a prilejte vodu. Priveďte do varu.

6. Krok

Pridajte worchestrovú omáčku a varte na miernom ohni približne 2 hodiny, kým sa huby úplne nerozvaria a omáčka nezhustne.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov