REKLAMA

Zdroj: Vlastná fotka

Hovädzia roštenka s hubami

Hovädzia roštenka s hubami a tarhoňou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g hovädzia roštenka Pridané do
  • 2 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 2 čl dijonská horčica Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 200 g mrazené huby Pridané do
  • 2 čl olej Pridané do
  • korenie čierne mleté Pridané do
  • paprika červená mletá Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

80 min.
1. Krok

Mäso umyjeme a nakrájame na menšie plátky. Potom ich osolíme a okoreníme.

2. Krok

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno.

3. Krok

Na rozplálenom oleji orestujeme cibuľku. Po chvíli pridáme mäso, ktoré tiež orestujeme z každej strany. Po chvíli pridáme červenú papriku, hríby a trochu vody.

4. Krok

Približne po 5 minútach primiešame do omáčky paradajkový pretlak a horčicu. Mäso dusíme približne 60 minút do zmäknutia.

5. Krok

Ak chceme zahustiť omáčku pridáme aj trochu múky rozmiešanej vo vode.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov