Zdroj: Vlastná fotka

Hovädzia roštenka s hubami

80 min
REKLAMA

Hovädzia roštenka s hubami a tarhoňou.

80 min
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g hovädzia roštenka Pridané do
  • 2 pl Paradajkový pretlak Pridané do
  • 2 čl dijonská horčica Pridané do
  • 2 ks cibuľa Pridané do
  • 200 g mrazené huby Pridané do
  • 2 čl olej Pridané do
  • korenie čierne mleté Pridané do
  • paprika červená mletá Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mäso umyjeme a nakrájame na menšie plátky. Potom ich osolíme a okoreníme.

2. Krok

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno.

3. Krok

Na rozplálenom oleji orestujeme cibuľku. Po chvíli pridáme mäso, ktoré tiež orestujeme z každej strany. Po chvíli pridáme červenú papriku, hríby a trochu vody.

4. Krok

Približne po 5 minútach primiešame do omáčky paradajkový pretlak a horčicu. Mäso dusíme približne 60 minút do zmäknutia.

5. Krok

Ak chceme zahustiť omáčku pridáme aj trochu múky rozmiešanej vo vode.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

571 receptov

Obed

1324 receptov

Lacné jedlá

695 receptov

Kuracie mäso

223 receptov

Raňajky

480 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

961 receptov

Večera

1145 receptov