REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/DsWAIrbILM5HeF37gMK6/5665a6bb9b80c8fa2711948711930b.jpg)
Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Cibuľačka
Rýchla a jednoduchá polievka.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 4 veľké cibule
- 0.7 l zeleninový bujón
- soľ
- korenie
- opekaný chlieb na podávanie
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
Cibuľu očistíme a nakrájame na plátky. Opečieme na masti, keď je cibuľa do zlata pridáme zeleninový vývar. Posolíme a okoreníme podľa chuti. Keď je cibuľa mäkká časť odložíme na tanierik, a pridávame do jednotlivých porcií. Zvyšok rozmixujeme v polievke. K polievke podávame toast zapečený so syrom.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jhMVTxkvVbpOtyuVoxJ4/3b8864bcbb6e1f30b755e687dde0fe.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xjFMa06FotXsHbp98o7g/f4dc4aa3e323ddd0b8d60644931c8f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yNctwVsI67z1HyMHnt5V/67eb756a86d96d0f7112e227734ad64d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wI05Q3pGMVtEG1QcjkPd/ab85f2e435b92263129523c612fa0a.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 