REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Cestoviny s bryndzou a slaninou

Tradičné slovenské jedlo s moderným twistom, ktoré vás určite dostane. Tieto cestoviny sú plné chuti a sú ideálne na večeru po dlhom dni.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Cestoviny

  • 400 g cestoviny Pridané do

Náplň

  • 200 g bryndza Pridané do
  • 200 g slanina Pridané do
  • 2 ks cesnak Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 250 ml smotana na varenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Uvarte cestoviny podľa návodu na balení.

2. Krok

Na panvici orestujte nakrájanú slaninu.

3. Krok

Pridajte nasekanú cibuľu a cesnak a opečte, kým nebude cibuľa mäkká.

4. Krok

Pridajte bryndzu a smotanu na varenie a varíme, kým sa bryndza nerozpustí a omáčka nezhustne.

5. Krok

Cestoviny premiešajte s omáčkou a podávajte.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4941 receptov

Mäsité jedlá

2281 receptov

Kuracie mäso

799 receptov

Príloha

1353 receptov

Lacné jedlá

1541 receptov

Dezert

3831 receptov

Rýchle jedlá

4188 receptov

Nápoje

317 receptov