REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/c2twIrcFxjMqAW9Gncyv/ebef54352f57208d86fb4c1648dd08.jpeg)
Zdroj: Canva
Cesnaková pomazánka s tatarskou
Recept na najlepšiu cesnakovú pomazánku s tatarskou, ktorá sa hodí na chlebíky.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 200 g kyslej smotany
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice tatárskej omáčky
- Soľ podla chuti
- čierne mleté korenie
- petržlen na ozdobenie
- cibuľa na ozdobenie (voliteľné)
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 15 min.
1. Krok 
  Do misky dajte kyslú smotanu.
2. Krok 
  Pridajte pretlačený cesnak a tatársku omáčku.
3. Krok 
  Dochutíte soľou a mletým čiernym korením.
4. Krok 
  Všetko premiešajte.
5. Krok 
  Nechajte vychladnúť v chladničke aspoň 30 minút pred podávaním.
6. Krok 
  Podávajte s čerstvým pečivom, petržlenovou vňaťou alebo cibuľou.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/C1_jysCNjMrwDo2Qy6HQ/17ee13066809cf743837248c78ef0f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8XtCLaUTYfQCW2RZWKXF/b54acd5f457aa932d06987fc7d6ae7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/JCDGd8R7DgSEqFAHzy_s/2e8a8b05f84ac129957fff4845b641.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4dvm1WZ5He6TnGBYon6g/6238111cd8fe382ab24316b2bd7e90.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/KHoT_gdpTtMzShAwcDvs/52ff5263d66529ec85626225d1f925.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 