Bravčové mäso na hrachu
- 90Minút
- 2Počet porcií
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 400 g bravčové stehno
- 1 cibuľa
- 1 konzerva hrášok
- 1⁄2 l voda
- 1 kl soľ a korenie
- 1⁄2 kl kmín
- 2 kl worcestrová omáčka
- 1 pl bravčová masť
REKLAMA
Postup
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Sprudka opečieme na masti, pridáme nakrájanú cibuľu a opekáme. Potom pridáme všetky koreniny. Postupne podlievame vodou a dusíme do zmäknutia. Výborné je s ryžou, hranolkami alebo zemiakovou kašou.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Bravčové mäso na hrachu
90
Minút2
Počet porcií:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ul04WBGIZZMoI3zOCeTZ/8e09d6833c51553c94502e733b4d007d.jpeg)
Postup
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Sprudka opečieme na masti, pridáme nakrájanú cibuľu a opekáme. Potom pridáme všetky koreniny. Postupne podlievame vodou a dusíme do zmäknutia. Výborné je s ryžou, hranolkami alebo zemiakovou kašou.
Ingrediencie
400 g
bravčové stehno
1
cibuľa
1 konzerva
hrášok
1⁄2 l
voda
1 kl
soľ a korenie
1⁄2 kl
kmín
2 kl
worcestrová omáčka
1 pl
bravčová masť