REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Jah1FLvJoKC-WAFe4phq/9dc76df7a55b1944c5c2a3485c0364.jpeg)
Šťavnatá krkovička z rúry
Vynikajúci obed
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg bravčová krkovička
- 2 stredné cibule
- 3 zúbky cesnak
- 3 pl bravčová masť
- soľ
- čierne korenie
- mletá sladká paprika
- Bravčové pečené korenie
- Zopár kmínkov
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Mäso umyjeme a necháme odkvapkať. Osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikiuva bravčovým korením.
2. Krok
Na dno pekáča narežeme jednu cibuľu, pridáme bravčovú masť a na to naukladáme mäso.
3. Krok
Pomedzi mäsko dáme cesnak, narezanú ďalšiu cibuľu, zvyšnú masť, posypeme kmínkom, podlejeme vodou a dáme prikryté piecť.
4. Krok
Pečieme 30 min na 220, potom znížime na 200 a pečieme ešte 1 hod.