REKLAMA

Skvelý belehradský bravčový rezeň

Perfektný belehradský bravčový rezeň s lečom a zemiakovou kašou. Pochúťka pripravená v jednom hrnci.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Rezeň

  • 500 g bravčová panenka Pridané do
  • korenie štyroch farieb Pridané do
  • múka Pridané do
  • soľ Pridané do
  • horúca voda Pridané do

Lečo

  • 10 ks cherry paradajky Pridané do
  • 2 ks paprika Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 ks chili paprička Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme.

2. Krok

Na rozpálenom oleji ich opečieme z oboch strán, podlejeme horúcou vodou a chvíľu podusíme.

3. Krok

Príprava leča Do hrnca vložíme na drobno nakrájanú zeleninu, ktorú dusíme na oleji do chrumkava - aby nebola úplne mäkká. Lečo podlejeme vodou.

4. Krok

Po polhodine dusenia pridáme k leču mäso a opäť ho podlejeme vodou.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4182 receptov

Mäsité jedlá

2016 receptov

Dezert

3159 receptov

Mascarpone

291 receptov

Raňajky

1171 receptov

Večera

3852 receptov

Cestoviny

461 receptov