REKLAMA

Skvelý belehradský bravčový rezeň

Perfektný belehradský bravčový rezeň s lečom a zemiakovou kašou. Pochúťka pripravená v jednom hrnci.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Rezeň

  • 500 g bravčová panenka Pridané do
  • korenie štyroch farieb Pridané do
  • múka Pridané do
  • soľ Pridané do
  • horúca voda Pridané do

Lečo

  • 10 ks cherry paradajky Pridané do
  • 2 ks paprika Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 ks chili paprička Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme.

2. Krok

Na rozpálenom oleji ich opečieme z oboch strán, podlejeme horúcou vodou a chvíľu podusíme.

3. Krok

Príprava leča Do hrnca vložíme na drobno nakrájanú zeleninu, ktorú dusíme na oleji do chrumkava - aby nebola úplne mäkká. Lečo podlejeme vodou.

4. Krok

Po polhodine dusenia pridáme k leču mäso a opäť ho podlejeme vodou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov