REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/oP7GdnB5s09mj2bLu4UY/5a9291f3f4ab0a38ee325c03cca15b.jpeg)
Skvelý belehradský bravčový rezeň
Perfektný belehradský bravčový rezeň s lečom a zemiakovou kašou. Pochúťka pripravená v jednom hrnci.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Rezeň
- 500 g bravčová panenka
- korenie štyroch farieb
- múka
- soľ
- horúca voda
Lečo
- 10 ks cherry paradajky
- 2 ks paprika
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks chili paprička
- 1 ks Cibuľa
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme.
2. Krok
Na rozpálenom oleji ich opečieme z oboch strán, podlejeme horúcou vodou a chvíľu podusíme.
3. Krok
Príprava leča Do hrnca vložíme na drobno nakrájanú zeleninu, ktorú dusíme na oleji do chrumkava - aby nebola úplne mäkká. Lečo podlejeme vodou.
4. Krok
Po polhodine dusenia pridáme k leču mäso a opäť ho podlejeme vodou.