REKLAMA
Sirloin steak

Sirloin steak

Sirloin steak, ináč povedané steak z hovädziej sviečkovice sa nachádza v strednej časti chrbta. je to veľmi jemné mäso, ktoré je vhodné na steak alebo pečenie v celku. Tento recept sa pripravuje v teplovzdušnej fritéze.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 2 ks steak zo sviečkovej Pridané do
  • 4 pl zmäknuté maslo Pridané do
  • 1 pl petržlen Pridané do
  • 12 pl mletý rozmarín Pridané do
  • 1 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • čerstvá pažítka Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Pred začiatkom prípravy necháme steak odležať 30 minút pri izbovej teplote.

2. Krok

Steak osolíme z oboch strán.

Sirloin steak - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Steak okoreníme z oboch strán.

Sirloin steak - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Steak vložíme do teplovzdušnej fritézy a pečieme približne 15 minút.

Sirloin steak - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

5. Krok

Medzitým si pripravíme bylinkové maslo. V miske zmiešame zmäknuté maslo s nasekanou petržlenovou vňaťou, pažítkou, cesnakom a rozmarínom. Lyžicou všetko spolu premiešame.

Sirloin steak - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov