REKLAMA

Rebierka na grile

Recept na bravčové rebierka pripravované na grile.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 112 kg bravčových rebierok Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 Lyžice horčice Pridané do
  • 2 Lyžice medu Pridané do
  • 2 Lyžice sójovej omáčky Pridané do
  • 150 ml piva Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

150 min.
1. Krok

Najprv si pripravte marinádu. Do misky dajte prelisovaný cesnak, horčicu, med, sójovú omáčku a pivo. Pomiešajte všetko dohromady a dochuťte soľou a čiernym korením.

2. Krok

Rebierka potrite marinádou z oboch strán a nechajte odpočívať v chladničke minimálne 2 hodiny, alebo ideálne cez noc.

3. Krok

Pred grilovaním nechajte rebierka aspoň pol hodinu odstáť pri izbovej teplote.

4. Krok

Grilujte na stredne silnom ohni približne 10 minút z každej strany, alebo kým nie sú pekné zlatohnedé a mäso je dobre prepečené.

5. Krok

Hotové rebierka servírujte s chlebom a obľúbenou zeleninovou oblohou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

274 receptov

Obed

5000 receptov

Mäsité jedlá

2300 receptov

Na panvici

1290 receptov

Dezert

3886 receptov

Večera

4724 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Pečivo

788 receptov