:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/z2WtOMlyTq7uOO5eZDz2/65730b246c4df264f66f23fa6a1710.jpeg)
Zdroj: pixabay
Ragú polievka s mäsom
90 min
REKLAMA
Polievka na spôsob ragú s mäsom.
90 min
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g teľacie mäso
- 150 g koreňová zelenina
- 4 ks listy kelu
- 20 g hladká múka
- 30 g maslo
- 2 dl mlieko
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Do veľkého hrnca si dáme studenú vodu, vložíme na menšie kúsky nakrájané teľacie mäso. Dáme variť na mierny plameň.
2. Krok
Po pol hodinke varenia pridáme očistenú a na kúsky nakrájanú koreňovú zeleninu. Pridáme kel. A varíme kým nie je mäso a zelenina mäkké.
3. Krok
Polievku zahustíme zásmažkou, ktorú sme si pripravili z masla múky a mlieka. Nalejeme do polievky a prevaríme 15 minút.
4. Krok
Polievku už len na záver podľa potreby dochutíme soľou.