REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Pečené bravčové mäso s kyslou kapustou

Recept na pečené bravčové mäso s kyslou kapustou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčové mäso Pridané do
  • 1 kg kyslej kapusty Pridané do
  • 2 ks cibuľa Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 litre vody Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • olej Pridané do
  • bobkový list Pridané do
  • nové korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

95 min
1. Krok

Cibuľu nakrájajte nadrobno a na panvici s olejom opečte dozlatista. Pridajte pretlačený cesnak a restujte ich spolu ešte chvíľu.

2. Krok

Mäso si očistite, nakrájate, posoľte, okoreňte a pridajte na panvicu. Opečte ho zo všetkých strán.

3. Krok

Potom prilejte vodu, prisypte nové korenie a bobkový list.

4. Krok

Takto pripravené bravčové mäso duste pod pokrievkou na strednej teplote 20 minút.

5. Krok

Kým sa mäso dusí, kyslú kapustu scedíme a v hrnci ju chvíľu podusíme pod pokrievkou, aby stratila časť kyslosti.

6. Krok

Po 20 minútach ju pridáme k mäsu a všetko spolu dusíme ešte cca hodinu, kým mäso nie je mäkké.

Podobné recepty

Bravčová krkovička s kapustou a knedľou

Tradičný slovenský recept na pečenú bravčovú krkovičku s kyslou kapustou a knedľou, ktorý bude chutiť každému milovníkovi mäsa.

Najlepšie pečené údené koleno - recept

Pomaly pečené bravčové koleno

Bravčová panenka na spôsob receptu Wellington

Recept na chutnú bravčovú panenku upečenú na spôsob Wellington.

Bravčová panenka s prosciuttom

Recept na výbornú bravčovú panenku obalenú v prosciutte.

Koložvárska kapusta od babičky

Koložvárska kapusta od babičky recept.

Pomaly pečená porchetta s bylinkovou omáčkou

Chrumkavá a pomaly pečená porchetta je v podstate roláda z bravčového boku bez kosti s kožou. Bylinková omáčku jej dodáva lahodnú a výraznú chuť.

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

Rýchle a jednoduché kotlety z bravčovej panenky s výbornou smotanovo - horčicovou omáčkou.

Zavárané pečené mäso

Recept na to najlepšie zavárané mäso v pohári.

Podobné recepty

Bravčová krkovička s kapustou a knedľou

Tradičný slovenský recept na pečenú bravčovú krkovičku s kyslou kapustou a knedľou, ktorý bude chutiť každému milovníkovi mäsa.

Najlepšie pečené údené koleno - recept

Pomaly pečené bravčové koleno

Bravčová panenka na spôsob receptu Wellington

Recept na chutnú bravčovú panenku upečenú na spôsob Wellington.

Bravčová panenka s prosciuttom

Recept na výbornú bravčovú panenku obalenú v prosciutte.

Koložvárska kapusta od babičky

Koložvárska kapusta od babičky recept.

Pomaly pečená porchetta s bylinkovou omáčkou

Chrumkavá a pomaly pečená porchetta je v podstate roláda z bravčového boku bez kosti s kožou. Bylinková omáčku jej dodáva lahodnú a výraznú chuť.

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

Rýchle a jednoduché kotlety z bravčovej panenky s výbornou smotanovo - horčicovou omáčkou.

Zavárané pečené mäso

Recept na to najlepšie zavárané mäso v pohári.

Top kategórie

Obed

2487 receptov

Mäsité jedlá

1166 receptov

Cestoviny

259 receptov

Dezert

1760 receptov

Patizón

10 receptov

Lacné jedlá

968 receptov

Torty

152 receptov

Pre diabetikov

626 receptov