REKLAMA

Zdroj: arfo from Getty Images

Pečené bravčové koleno

Toto pečené bravčové koleno je mimoriadne šťavnaté, má krásnu zlatistú farbu a úžasnú vôňu.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 kus bravčové koleno Pridané do
  • 1 pivo Pridané do
  • 4 strúčiky Cesnak Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • majoránka Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bravčové kolená dôkladne umyte, osušte a krížom narežte kožu.

2. Krok

Cesnak ošúpeme a pomelieme, potom ho zmiešame s korením, soľou a majoránom. Touto zmesou potrite bravčové kolená. Je veľmi dôležité, aby ste kožu bravčového kolena dôkladne narezali, aby korenie lepšie preniklo do mäsa a koža bola chrumkavá.

3. Krok

Bravčové kolená vložte do rúry a zalejte ich pivom. Bravčové kolená vložte do chladničky aspoň na 2 hodiny. Lepšie je, ak ich môžete marinovať 12 hodín.

4. Krok

Potom ich pečte v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 2,5 - 3 hodiny. Z času na čas ich prelejte pivom z misky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4985 receptov

Banán

461 receptov

Lacné jedlá

1558 receptov

Mäsité jedlá

2296 receptov

Kuracie mäso

802 receptov

Rýchle jedlá

4239 receptov

Zaváranie

154 receptov

Nátierky

340 receptov

Príloha

1370 receptov