REKLAMA

Zdroj: arfo from Getty Images

Pečené bravčové koleno

Toto pečené bravčové koleno je mimoriadne šťavnaté, má krásnu zlatistú farbu a úžasnú vôňu.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 kus bravčové koleno Pridané do
  • 1 pivo Pridané do
  • 4 strúčiky Cesnak Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • majoránka Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bravčové kolená dôkladne umyte, osušte a krížom narežte kožu.

2. Krok

Cesnak ošúpeme a pomelieme, potom ho zmiešame s korením, soľou a majoránom. Touto zmesou potrite bravčové kolená. Je veľmi dôležité, aby ste kožu bravčového kolena dôkladne narezali, aby korenie lepšie preniklo do mäsa a koža bola chrumkavá.

3. Krok

Bravčové kolená vložte do rúry a zalejte ich pivom. Bravčové kolená vložte do chladničky aspoň na 2 hodiny. Lepšie je, ak ich môžete marinovať 12 hodín.

4. Krok

Potom ich pečte v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 2,5 - 3 hodiny. Z času na čas ich prelejte pivom z misky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov