REKLAMA

Hovädzí vývar

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 500 g hovädzie kosti Pridané do
  • 1 ks petržlen Pridané do
  • 2 ks mrkva Pridané do
  • 1 ks menší zeler Pridané do
  • 1 ks kaleráb Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 1 ks pór Pridané do
  • Úplný c ierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

200 min.
1. Krok

Do veľkého hrnca dáme kosti Zeleninu stačí nakrájať na väčšie kúsky. Pridáme korenie. Zalejeme studenou vodou, tak aby boli všetky suroviny zaliate.

2. Krok

2

3. Krok

Privedieme k varu a varíme na miernom ohni aspoň 3 hodiny. Počas varenia zbierame naberačkou tuk a penu (bielkovinu) z povrchu vývaru.

4. Krok

3

5. Krok

Nakoniec vývar scedíme cez sitko. Zo základného vývaru môžeme pripraviť napríklad polievku s rezancami alebo ho použiť do omáčok či podlievanie pečeného mäska.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4992 receptov

Dezert

3866 receptov

Mäsité jedlá

2297 receptov

Raňajky

1570 receptov

Rýchle jedlá

4269 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Slovenská

1072 receptov

Jesenné

767 receptov